Gurkanpiro
80+ Platinum
Hayla yok bekliyoruzkrallar 8 k sı olan halen stokta degıl de mı
Hayla yok bekliyoruzkrallar 8 k sı olan halen stokta degıl de mı
10 Dakika önce stoktaydı yine bitmiş. Gün aşırı yenileniyor. Zaten 4 tane ilan var. Sabah saatlerinde ve akşam saatlerinde kontrol edin mutlaka denk gelir.Hayla yok bekliyoruz
Bakıyorum denk gelirsem alacağım10 Dakika önce stoktaydı yine bitmiş. Gün aşırı yenileniyor. Zaten 4 tane ilan var. Sabah saatlerinde ve akşam saatlerinde kontrol edin mutlaka denk gelir.
Kanka nasıl alınıyor 700 TL'ye anlatabilir misingelmez muhtemel eger ındırım gelırse magegee nın bı klavyesı vardı
Bende almak istiyorum nasıl alabiliriz onu anlamadım bi özet geçersen iyi olur sana zahmetBakıyorum denk gelirsem alacağım
Temuyu sil olmazsa hiç yüklenmeyin telefondan yap 3 4 üncü sayfalarında deathly adlı arkadaş atmış linki ona tıklayıp gireceksin zaten üstte bölüm var ilk tekinin stogu bitmiş gözüküyor sana doğru kaydır 159 pro ekle ama suanlık stok yok p var sadeceKanka nasıl alınıyor 700 TL'ye anlatabilir misin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende almak istiyorum nasıl alabiliriz onu anlamadım bi özet geçersen iyi olur sana zahmet
Bi hesap var hicbisey almadım ama açalı 1 ay olmuştur onunla olur mu? Bide temuyu silersem stoğun geldiğini nasıl anlayacağım?Temuyu sil olmazsa hiç yüklenmeyin telefondan yap 3 4 üncü sayfalarında deathly adlı arkadaş atmış linki ona tıklayıp gireceksin zaten üstte bölüm var ilk tekinin stogu bitmiş gözüküyor sana doğru kaydır 159 pro ekle ama suanlık stok yok p var sadece
Yükleyip 3 4 üncü sayfalarda arkadaşın biri link atmış ondan tekrar yüklenir muhtemelen o hesap konusunda bendede hiç almadığım hesapla olduBi hesap var hicbisey almadım ama açalı 1 ay olmuştur onunla olur mu? Bide temuyu silersem stoğun geldiğini nasıl anlayacağım?
https://forum.donanimarsivi.com/kon...tl-vergi-dahil-alma-yolu.1062555/post-9548366 bu link miTemuyu sil olmazsa hiç yüklenmeyin telefondan yap 3 4 üncü sayfalarında deathly adlı arkadaş atmış linki ona tıklayıp gireceksin zaten üstte bölüm var ilk tekinin stogu bitmiş gözüküyor sana doğru kaydır 159 pro ekle ama suanlık stok yok p var sadece
denk gelirseniz benide etiketler misiniz.Bakıyorum denk gelirsem alacağım
Hocam benide etiketleyin lütfenAynen
hocam dıger 1 k lık olanın sarj standı gelmıyor mu ya da ıcınde 8k dongle takılı mı olmuyor tam acar mısınızAynen
1k lıkta ajazzın kendı sıtesıne gore gelıyor ama temuyu bılmıyorum 8k dongle ıse pro ıcın dock un ıcıne gomulu oluyorhocam dıger 1 k lık olanın sarj standı gelmıyor mu ya da ıcınde 8k dongle takılı mı olmuyor tam acar mısınız