❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Ekler

• resim_2025-01-31_211332877.png
    resim_2025-01-31_211332877.png
    22.9 KB · Hit: 108
hocam nasıl alıyorusunuz ufak bilgilendirr misiniz?
Hocam önceki yorumlarda da bahsedilmişti.Benim attığım veya daha önceki mesajlarda atılmış olan linke gidip oradan alıyorsunuz ama sipariş ettiğiniz hesap ve cihazda daha önce alışveriş yapılmaması gerekiyor(veya başka çözümü varsa da ben bilmiyorum).

Alıntıyı görüntüle

Sitede normal gozukuyor uygulamaya girince indirimsiz fiyat oluyor
bendede aynısı oluyor süresi doldu diyor ne ara bitti anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha önce bu telefondan veya hesaptan alışveriş yaptınız mı hocam? Başka telefon vs varsa öyle deneyin bir de isterseniz.
ben 0 hesap kurdum ama aynı cihaz daha önce 1 kere daha denemiştim acaba ondan mı oluyor?

Daha önce bu telefondan veya hesaptan alışveriş yaptınız mı hocam? Başka telefon vs varsa öyle deneyin bir de isterseniz.
alisveris yapmadim daha once 1 hesap actim onuda geri kapatmislar e posta dogrulamadigim icin
baska telefondan bakiyorum stok yok suanda nl olan modeli alicam gibi onun bataryasi daha buyuk

hocam bende ig de reklamı çıkmıyor pro modelinin nasıl yaptın anlatırmısın?
Hocam reklam için o atılan linkleri takip edebilirsiniz.Pro modeli stoğa bazen gelip tükeniyor takip etmeniz gerekli.

bendede aynısı oluyor süresi doldu diyor ne ara bitti anlamadım

ben 0 hesap kurdum ama aynı cihaz daha önce 1 kere daha denemiştim acaba ondan mı oluyor?
Sanmam hocam ama başka hesap veya tel ile deneme şansınız varsa öyle deneyin yine de.

1738351850229.png

alisveris yapmadim daha once 1 hesap actim onuda geri kapatmislar e posta dogrulamadigim icin
baska telefondan bakiyorum stok yok suanda nl olan modeli alicam gibi onun bataryasi daha buyuk
ilk denedigim hesaba girince indirim gozukuyor ama stok yok baska reklama tiklayincada ilk tikladigin degil diyor bu yuzden yararlanamazsin diyor

Ekler

• Screenshot_20250131_230057_Instagram.jpg
    Screenshot_20250131_230057_Instagram.jpg
    725.6 KB · Hit: 62
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,356
Üyeler
184,927
Son üye