vincent
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Buradaki sanırım hocam.hocam satacı hangisi bakma sansın var mı
Buradaki sanırım hocam.hocam satacı hangisi bakma sansın var mı
hocam nasıl alıyorusunuz ufak bilgilendirr misiniz?Bir yanlışlık yoksa aldım ben hocam ara ara geliyor olabilir stok.Ama şimdi elime beyaz 159p kaldı onu ne yapacağım onu düşünüyorum.
hocam bende ig de reklamı çıkmıyor pro modelinin nasıl yaptın anlatırmısın?Buradaki sanırım hocam.
Hocam önceki yorumlarda da bahsedilmişti.Benim attığım veya daha önceki mesajlarda atılmış olan linke gidip oradan alıyorsunuz ama sipariş ettiğiniz hesap ve cihazda daha önce alışveriş yapılmaması gerekiyor(veya başka çözümü varsa da ben bilmiyorum).hocam nasıl alıyorusunuz ufak bilgilendirr misiniz?
Daha önce bu telefondan veya hesaptan alışveriş yaptınız mı hocam? Başka telefon vs varsa öyle deneyin bir de isterseniz.
bendede aynısı oluyor süresi doldu diyor ne ara bitti anlamadım
ben 0 hesap kurdum ama aynı cihaz daha önce 1 kere daha denemiştim acaba ondan mı oluyor?Daha önce bu telefondan veya hesaptan alışveriş yaptınız mı hocam? Başka telefon vs varsa öyle deneyin bir de isterseniz.
alisveris yapmadim daha once 1 hesap actim onuda geri kapatmislar e posta dogrulamadigim icinDaha önce bu telefondan veya hesaptan alışveriş yaptınız mı hocam? Başka telefon vs varsa öyle deneyin bir de isterseniz.
Hocam reklam için o atılan linkleri takip edebilirsiniz.Pro modeli stoğa bazen gelip tükeniyor takip etmeniz gerekli.hocam bende ig de reklamı çıkmıyor pro modelinin nasıl yaptın anlatırmısın?
Sanmam hocam ama başka hesap veya tel ile deneme şansınız varsa öyle deneyin yine de.bendede aynısı oluyor süresi doldu diyor ne ara bitti anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben 0 hesap kurdum ama aynı cihaz daha önce 1 kere daha denemiştim acaba ondan mı oluyor?
ilk denedigim hesaba girince indirim gozukuyor ama stok yok baska reklama tiklayincada ilk tikladigin degil diyor bu yuzden yararlanamazsin diyoralisveris yapmadim daha once 1 hesap actim onuda geri kapatmislar e posta dogrulamadigim icin
baska telefondan bakiyorum stok yok suanda nl olan modeli alicam gibi onun bataryasi daha buyuk
Hocam durumu anlatabilir misiniz şu dediğiniz mouse hangi model en iyisi olanHayla yok bekliyoruz
alinmiyor linkte gozuksedeSenin link işe yarıyor ama ben almıştım