Arama sonuçları: *

1. A

Kasa fanlarından aşırı ses gelmesi

bios üzerinden kasanın fanlarını kontrol edemiyorum. Arkadaşlar yüksek ihtimalle psu ya bağladılar fanları
  2. A

Reis elimden çok bilgisayar geçti ama bu cidden aşırı ses çıkartıyor bence teknik bir sorun var
  3. A

23 haziran tarihinde Abdullah abinin gençer gaming ile ortak çıkartığı rx6650xt li sistemi satın aldım. 2gündür kullanıyorum bir sorun yok ama everest kasanın fanlarından inanılmaz derecede rahatsız edici bir ses geliyor. Çok sesli çalışıyor kasanın fanları. Gençer gaming ise zaten ne maile...
  4. A

10 ping artması sorunu ?

Avrupa sunucusunda 70 ms ile oynarken 80 ile oynuyorum ve beni gercekten aradaki fark etkliyor pingim her zaman sabit o konuda bir sıkıntı yok
  5. A

10 ping artması sorunu ?

Sorun olsa 6 aydır duzelirdi pingim her zaman sabit ama west sunucusunda 70 le oynarken suan 80 ile oynuyorum 1611261973 Superonline mı ?
  6. A

10 ping artması sorunu ?

Eğer wifi ile oynuyorsan normal anlık ping çıkışları bende kablolu bağlantı yapıyorum her zaman 30 olan pingim 40 oldu.
  7. A

10 ping artması sorunu ?

Yıllardır superonline kullanıyorum bundan 6 ay öncesine kadar lol de pingim her zaman sabit 30 du şimdi ise pingim 40 bu 10 ping artışı her oyunda oldu. Çevremde tanıdıklarımda da böyle 10 ping artışı oldu. Kablolu bağlantı yapıyorum. Bu her oyunda 10 ping artışının nedeni nedir ?
  8. A

Laptop mikrofonu görmüyor.

Laptopumda 2 adet jax girişi var biri mikrofon biri kulaklık için bugün aldığım kulaklık çalışması için usb i takıyorsun sonra jax kulaklık girişini takıyorsun. Kulaklığın mikrofonunu bilgisayar görmüyor. Başka bir bilgisayarda denedim mikrofonda sorun yok.
  9. A

Donanım Arşivi Forum Nick Değişikliği Hakkında

sWiNdler yaptırmak istiyorum.
  10. A

200 300 tl arası mekanik klavye

200 300 tl arası mekanik klavye öneriniz varmı eğer diyorsanizki 350 ver bunu al çok daha kaliteli onuda alırım önerilerinizi bekliyorum red switch mi blue switch mi karar veremedim.
  11. A

...............................................

Aynı 20m kablo ile kardeşimin masaüstü bilgisayarında denedim hiç bir şekilde bir fps düşmesi olmadı acaba laptopun gücü yetmemiş olabilirmi çünkü o 20m kabloyu yine taktığımda benim fps em düşüyor.
  12. A

Elimde başka bir cat6 5metre kablo var laptopu modeme yaklaştırıp 5 metre kablo ile test ettim ve fps normal.Bulunduğum oda uzak olduğundan dolayı 20metre kablo gerekiyordu ve o kablo ile cidden fps im düşüyor.Kablodamı sıkıntı var yoksa mesafeden dolayımı böyle ?Ethernet kablosu bozuk ise...
  13. A

Lol plat elo oyuncusuyum ciddi derece ping sorunları yaşıyordum.ping ile fps karıştırmıyorum zaten etherneti taktığım anda oyun 40fps den dolayı kasmaya başlıyor.Sarj kablosunu falan çıkmıyor bunada eminim.
  14. A

Arkadaşlar bende biliyorum kablosuzla kablolunun fps e bir etkisi olmadığını ama kablosuz bağlantıda 100 fps ile oynarken ethernet i bağladım anda 40 tan yukarı çıkmıyor fps
  15. A

Selamlar 1 2 haftadır yaşadığım ping sorunlarindan dolayı laptopumu ethernet kablosu ile internete bağladım ama bağladıktan sonra aşırı derece fps düşüyor lolde 100 olan fps im 40 larda seyrediyor nedeni nedir?
Top Bottom