10 ping artması sorunu ?

Reaksiyon skoru
1
Yıllardır superonline kullanıyorum bundan 6 ay öncesine kadar lol de pingim her zaman sabit 30 du şimdi ise pingim 40 bu 10 ping artışı her oyunda oldu. Çevremde tanıdıklarımda da böyle 10 ping artışı oldu. Kablolu bağlantı yapıyorum. Bu her oyunda 10 ping artışının nedeni nedir ?

knk türkiye burası ne bekliyon

Yıllardır superonline kullanıyorum bundan 6 ay öncesine kadar lol de pingim her zaman sabit 30 du şimdi ise pingim 40 bu 10 ping artışı her oyunda oldu. Çevremde tanıdıklarımda da böyle 10 ping artışı oldu. Kablolu bağlantı yapıyorum. Bu her oyunda 10 ping artışının nedeni nedir ?
bendede 3 4 ay önce ping 22ydi simdi 35 40larda

Bölgesel sorundur o zaman 10 ping stabil ise artması önemsiz.

Sorun olsa 6 aydır duzelirdi pingim her zaman sabit ama west sunucusunda 70 le oynarken suan 80 ile oynuyorum
Post automatically merged:

Superonline mı ?
Hayır anlamadığım durum 10 ping artınca veri kaybı mı yaşıyorsun ? 10 pingi neden bu kadar önemsediğini çözemedim.
300ms sabit pingim vardı 4 ay içinde zor çözdüler 10 ping için sizi dikkate bile almazlar.

Hayır anlamadığım durum 10 ping artınca veri kaybı mı yaşıyorsun ? 10 pingi neden bu kadar önemsediğini çözemedim.
300ms sabit pingim vardı 4 ay içinde zor çözdüler 10 ping için sizi dikkate bile almazlar.
Avrupa sunucusunda 70 ms ile oynarken 80 ile oynuyorum ve beni gercekten aradaki fark etkliyor pingim her zaman sabit o konuda bir sıkıntı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,168
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri