Neler Yeni

...............................................

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Anonim
Selamlar 1 2 haftadır yaşadığım ping sorunlarindan dolayı laptopumu ethernet kablosu ile internete bağladım ama bağladıktan sonra aşırı derece fps düşüyor lolde 100 olan fps im 40 larda seyrediyor nedeni nedir?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Kablosuz bağlandığınızda böyle bir sorun olmuyor mu?

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
giray
kablosuzla kablonun fps ye faydası veya etkisi yoktur :))))))))))))))))))

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Anonim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar bende biliyorum kablosuzla kablolunun fps e bir etkisi olmadığını ama kablosuz bağlantıda 100 fps ile oynarken ethernet i bağladım anda 40 tan yukarı çıkmıyor fps

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Selamlar 1 2 haftadır yaşadığım ping sorunlarindan dolayı laptopumu ethernet kablosu ile internete bağladım ama bağladıktan sonra aşırı derece fps düşüyor lolde 100 olan fps im 40 larda seyrediyor nedeni nedir?
Anakartının sitesinden ethernet driverini indirmeyi denermisin

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Ping ile kariştırıyor olabilir misiniz acaba ekleyebiliyorsaniz video veya fotoğraf atar misiniz

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Lol plat elo oyuncusuyum ciddi derece ping sorunları yaşıyordum.ping ile fps karıştırmıyorum zaten etherneti taktığım anda oyun 40fps den dolayı kasmaya başlıyor.Sarj kablosunu falan çıkmıyor bunada eminim.
Msi afterburner açıp ethernet varken ve yokken kullanim oranlari ısı değerlerinde değişim var mi diye bakar misin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Anonim
Elimde başka bir cat6 5metre kablo var laptopu modeme yaklaştırıp 5 metre kablo ile test ettim ve fps normal.Bulunduğum oda uzak olduğundan dolayı 20metre kablo gerekiyordu ve o kablo ile cidden fps im düşüyor.Kablodamı sıkıntı var yoksa mesafeden dolayımı böyle ?Ethernet kablosu bozuk ise bilgisayara zarar verme olasılığı varmıdır?

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Elimde başka bir cat6 5metre kablo var laptopu modeme yaklaştırıp 5 metre kablo ile test ettim ve fps normal.Bulunduğum oda uzak olduğundan dolayı 20metre kablo gerekiyordu ve o kablo ile cidden fps im düşüyor.Kablodamı sıkıntı var yoksa mesafeden dolayımı böyle ?Ethernet kablosu bozuk ise bilgisayara zarar verme olasılığı varmıdır?
Zarar vermez fakat normalde fps i de etkilememesi lazım Sorunun çözüldüğüne sevindim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,947
Üyeler
168,710
Son üye
Saymens
Top Bottom