...............................................

Reaksiyon skoru
1
Selamlar 1 2 haftadır yaşadığım ping sorunlarindan dolayı laptopumu ethernet kablosu ile internete bağladım ama bağladıktan sonra aşırı derece fps düşüyor lolde 100 olan fps im 40 larda seyrediyor nedeni nedir?

Kablosuz bağlandığınızda böyle bir sorun olmuyor mu?

kablosuzla kablonun fps ye faydası veya etkisi yoktur :))))))))))))))))))

Arkadaşlar bende biliyorum kablosuzla kablolunun fps e bir etkisi olmadığını ama kablosuz bağlantıda 100 fps ile oynarken ethernet i bağladım anda 40 tan yukarı çıkmıyor fps

Selamlar 1 2 haftadır yaşadığım ping sorunlarindan dolayı laptopumu ethernet kablosu ile internete bağladım ama bağladıktan sonra aşırı derece fps düşüyor lolde 100 olan fps im 40 larda seyrediyor nedeni nedir?
Anakartının sitesinden ethernet driverini indirmeyi denermisin

Ping ile kariştırıyor olabilir misiniz acaba ekleyebiliyorsaniz video veya fotoğraf atar misiniz

Lol plat elo oyuncusuyum ciddi derece ping sorunları yaşıyordum.ping ile fps karıştırmıyorum zaten etherneti taktığım anda oyun 40fps den dolayı kasmaya başlıyor.Sarj kablosunu falan çıkmıyor bunada eminim.
Msi afterburner açıp ethernet varken ve yokken kullanim oranlari ısı değerlerinde değişim var mi diye bakar misin

Elimde başka bir cat6 5metre kablo var laptopu modeme yaklaştırıp 5 metre kablo ile test ettim ve fps normal.Bulunduğum oda uzak olduğundan dolayı 20metre kablo gerekiyordu ve o kablo ile cidden fps im düşüyor.Kablodamı sıkıntı var yoksa mesafeden dolayımı böyle ?Ethernet kablosu bozuk ise bilgisayara zarar verme olasılığı varmıdır?

Elimde başka bir cat6 5metre kablo var laptopu modeme yaklaştırıp 5 metre kablo ile test ettim ve fps normal.Bulunduğum oda uzak olduğundan dolayı 20metre kablo gerekiyordu ve o kablo ile cidden fps im düşüyor.Kablodamı sıkıntı var yoksa mesafeden dolayımı böyle ?Ethernet kablosu bozuk ise bilgisayara zarar verme olasılığı varmıdır?
Zarar vermez fakat normalde fps i de etkilememesi lazım Sorunun çözüldüğüne sevindim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,125
Üyeler
187,453
Son üye
meeptt
Geri