Arama sonuçları: *

• Users: Toran
  • Order by date
  1. Toran

Vatan Bilgisayar hazır sistem

Ünlem gerekli açıklamayı yapmış :)
  2. Toran

Vatan Bilgisayar hazır sistem

Hocam neden vatanbilgisayar peki? Bu arada web özel seçeneğini web üzerinden sipariş oluşturup seçtiğiniz mağazadan elden alabilirsiniz. (mağaza stoğunda olması gerekiyor)
  3. Toran

1500 TL Kablolu Kulakiçi Kulaklık Tavsiyesi

Arkadaşlar selam. Kulaküstü kulaklık sağlık nedenlerinden dolayı uzun süreli kullanamıyorum. Bu yüzden kulakiçi kulaklık kullanmaktayım. Şu anda aktif olarak kullandığım basit telefon kulaklığıydı. Fakat telefonla birlikte gelen kablolu orjinal kulaklıktı. Desibel seviyesi oyunlarda info verme...
  4. Toran

ASUS Prime A520M-K İşlemci Desteği

Soğutma bloklarından mı bahsediyorsunuz performans derken?
  5. Toran

İşlemci yükseltmesi ve anakart uyumu

Sayın bilgili arkadaş; Bahsettiğin VRAM soğutması. Eğer kasa içi güzel soğuyorsa sıkınıtı yok bu konuda. mATX ürünlerin geneli soğutma konusunda iyi değiller ama bu kasa içerisi soğuksa problem olmaz. 5800X3D saf gücünü kullanan işlemci kendisinin soğuması her şeyden önemli anakart değil. Bunu...
  6. Toran

https://www.asus.com/motherboards-components/motherboards/prime/prime-a520m-k/helpdesk_cpu?model2Name=PRIME-A520M-K Et hocam et problem yok. Attığım linkten desteklediği işlemcilere bakabilirsin. 5800X3D desteklediği işlemciler arasında. 2423 güncellemesi ile destek gelmiş. Sana bunu söyleyen...
  7. Toran

ASUS Prime A520M-K İşlemci Desteği

Mümkünse bilmediğiniz konularda bilgi vermeyin.
  8. Toran

:)) default olarak desteklemiyor evet. Ama bios update ile bütün AM4 işlemcileri destekliyor. https://www.asus.com/motherboards-components/motherboards/prime/prime-a520m-k/helpdesk_bios?model2Name=PRIME-A520M-K buradan bios update yapın akabinde işlemciyi öyle takın
  9. Toran

Kim söylüyor tam olarak? 3800 MHz hızı var işlemcinin anakartının ise 4400 hatta OC ile 4600 MHz desteği var. Ki 96MB önbellek olduğundan RAM kullanımı az oluyor diğer işlemcilere göre. Haliyle ram ihtiyacı da az oluyor. Ki fazla olsa bile elindeki anakart bu ihtiyaca cevap veriyor. Hangi...
  10. Toran

Anakart değiştirmene gerek yok. Gerekli desteği sağlıyor anakartın.
  11. Toran

Çözüldü✓ 25 k sistem tavsiyesi

İŞLEMCİ: 7500f ANAKART: Atx istersen bu var (MSI Pro B650-S Wi-Fi) RAM: Expo Uyumlu (G.Skill Trident Z5 Neo RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz CL32) KASA: Kasa - ya da - veya ______________________ Total: 23K Sıvı soğutma ile ilgili pek haşır neşir değilim o yüzden başka arkadaşlar öneri yaparsa...
  12. Toran

EA FC 24 ÇOK KASIYOR

Umarım işine yarar. Oyun içi ayarları da yapmayı unutma ama.
  13. Toran

EA FC 24 ÇOK KASIYOR

Laptop değil hocam benimki masaüstü. Bu ayarlar yapılı değilken 5600x işlemcimle bile FPS sıkıntısı yaşıyordum. Ama ekran kartı seçiliyse eğer bu ayarları yapman lazım ki FPS konusunda sıkıntı yaşama.
  14. Toran

EA FC 24 ÇOK KASIYOR

NVIDIA Denetim Masasına gel; Ayarları resimdeki şekilde yap; Özellikle Doku süzme ve Kenar Yumuşatmayı Açık yapmayı unutma. Akabinde sağ taraftan Program Ayarlarına gir ve FC24'ü ekle. https://disk.yandex.com.tr/d/fLGa3wP6AjVxWQ Linkteki videoya gir. Oyun içinden de ayarlar kısmını videodaki...
  15. Toran

7500f ile 3060ti uyumlu mu?

Elde olan bu hocam. AM4'ten AM5'e geçtim fakat ekran kartına henüz bütçeyi yettiremedim. İdare etmezse bir tık zorlayacaktım kendimi ama idare ediyor gibi şu anda :)
  16. Toran

Daha iyi olduğunun farkındayım reisim teşekkür ederim. Sadece 7500f ile 3060ti birlikte idare edebilir miyim diye sormuştum :)
  17. Toran

Eskide kalması çok dert değil. Bir süre sonra (1 yıl kadar) tekrar işlemci yükselteceğim zaten o zamana kadar idare eder mi diye sormuştum aslında
  18. Toran

Genelde FC24, CS2, PUBG gibi oyunlar oynuyorum. CS2'de 20 dk'da bir sanki donar gibi oluyor, FC24'te ise bazen 1 saat olmuyor bazen 2-3 dakikada bir oluyor. Sanırım sıcaklıkla alakalı o halde 1712557647 Bu iş öyle bir noktaya gidiyor ki 4070 alacağım gibi :D
  19. Toran

Zaten genelde FPS oyunları oynuyorum monitör hediye gelmişti yoksa 1080P kullanıyordum. 1080P kullanmaya devam edersem pek sıkıntı yaşamam gibi o halde FPS oyunlarında?
  20. Toran

AM5 sisteme geçtim. 7500F ile 3060TI uyumlu çalışır mı? Darboğaz yapar mı? 2K monitörüm var. 1080P'de darboğaz yapmazsa 2K'da darboğaz yapar mı? Anakart: MSI B650 GAMING PLUS WIFI İşlemci: AMD Ryzen 5 7500f Ram: Gskill 6000MHz CL32 16x2=32 GB Ekran Kartı: Gigabyte 3060TI Eagle OC
Geri