Arama sonuçları: *

1. A

Arkadaşlar Banka Memurluğu düşünüyorum Sizce Nasıl

Arkadaşlar, Banka memurluğu istiyorum Uzun bi süredir Banka çalışanı olmak çok rahat ve ideal geliyor sizce önerileriniz nedir maaşı olsun primi olsun nasıl oluyor arkadaşlar size sormak isterim bide?
  2. A

Meslekten anadoluya geçme yardıma ihtiyacım var

dövmeyi kabullendirdiğim için babam izin vermiyor dövmeyi yaptıgım gibi okulda değiştirip onuda kabullendircem. Nakil onaylandıktan sonra okula babamla gitmek zorundamıyım evrak ıvır zıvır için yoksa tüm evraklar ben gitsem olurmu
  3. A

babam izinlemiyor zehir biriyim kitap okumayı seven ama ders çalışmayı sevmeyen bi insanım anadoluya geçersem bence hem sorumluluk hem yetişme cabasıyla çok ilerleyebilirim 1756164668 evet 1756164724 Meslekte bırakmak gibi şans varmı örneğin 40 gün tamamladıktan sonra daha staj a vesahire...
  4. A

Ögretmene ihtiyacım var sormam gereken bir şey var lütfen

Yardımcı olabilecek yokmu?
  5. A

Mesleğimi cidden sevmiyorum okumaktan yanayım, ilk yıldan hepsini veremesemde 2. seferte hepsi bitmiş olucak e sorumlulukları vermek için çalışırken aklıma bilgide gelmiş olacak derste çalışmış olucam zaten iki türlüde mezuna bırakıcam bari geçiyim anadoluya ders ortamında çalışıp sorumluluklar...
  6. A

9-10 dan sadece almanca geliyor ve 11 den 9-10 kolay zaten A2 almancam var 9-10 kolaymış 11 zorlarmış 1756132739 mesleğimi sevmiyorum
  7. A

evet ondan istiyorum 1756132682 9-10 temelim aşırı sağlam, 11 temelim zayıf 9 adet sorumluluk çıkıyor bunların 4 ü 9 ve 10 a ait sözel olanlar verebileceklerim 9-10 derslerimiz ortak sadece 4 tane çıkıyor oda görmediklerim 2 farklı ders 2 dönem. 11 den de 5 tane sorumluluk çıkıyor 3 ü sözel...
  8. A

Lise öğrencisiyim 12. sınıfa geçtim Meslek öğrencisiyim sizce Okumak istiyorum ders bilgim az çok var 12. Sınıf için Anadoluya geçilir mi arkadaşlar?
  9. A

Ögretmene ihtiyacım var sormam gereken bir şey var lütfen

Arkadaşlar Lise son sınıf öğrencisiyim (12. Sınıfa başliyacağım 8 eylülde) Üniversite isteyen biriyim ama staj bayağı engel oluyor stajı bırakmak için napmam gerekiyor Lise Kimya diploması istemiyorum. Mezun olmak istiyorum sadece kimisi diyor 40 gün tamamla sonra bırak yeterli olur Diyo kimisi...
  10. A

Nakil hakkında ve geçip geçmeme hakkında bir şey soragağım

Örnek veriyorum, Lise 3. Meslek Lisesi öğrencisiyim Staj yerim belli evrakları verdim okul onayladı yazın nakil yapabilirmiyim. 2. Sorum şu ~ Lise 3. Sınıf Anadolu öğrencisiyim Örnek veriyorum Matamatik , Coğrafya , Psikoloji , Tarihten kalıyorum Sorumlumu geçerim okul tekrarımı olur? Yardımcı...
  11. A

Yardıma ihtiyacım var meslek lisesi ve Anadolu sıkıntı yaşıyorum

Sözleşme falan yok çarşamba olacaksa olur, perşembede nakil işlemleri açıklanıyor
  12. A

Peki kanka şimdi geçsem sırada 1. Yim ve konteyjan da var Sorun şu sınav haftası bu hafta 29 unda seçilirsem neler yaşicam? Meslek sınavlarım iptal olucak biliyorum peki daha önce girdiğim meslek ve normal sınavlarım iptal olucakmı yoksa diğerleri kalıcak yeni gittiğim okulda onların mı...
  13. A

Merhaba arkadaşlar 11. Sınıf bitiyor ve seçtiğim okulda 1. Sıra ve kontenjana sahibim neyse asıl soru bu değil Staj yerine gidip görüşme yapıp staj yerim onaylandıktan sonra okula evrakları verince kabul edilince Meslekten Anadolu’ya geçiş yapabiliyormuyum? Örneğin; 11. Sınıfı bitirdim staj...
  14. A

OKUL NAKİL İŞLEMİ HAKKINDA BİLGİ İSTİYORUM

11. Sınıf öğrencisiyim ve seçtiğim okulda 1. Sıradayım ve 1 kontenjan var Şimdi asıl sıkıntı şu bu hafta sınav haftam kendi sınavlarıma girmeden karşı okula geçersem nolur 29. Unda açıklanıyor çünkü Merak ettiğim bu 2. Asıl soru da aşağıda Diğer okula geçtiğim zaman sorumlulukları seneye...
  15. A

Bilgisayar performans gösteremiyor acil yardım gerekli.

Arkadaşlar sistemimi aşağıya bırakıyorum sonra yaşadıgım olayı açıklıyorum. İşlemci Ryzen 7 5750G PRO Ekran Kartı: RTX 3060 Ram Corsair 8+8 Ram bellek SDD M2 500GB Şimdi arkadaşlar yaşadıgım sorun şu arkadaşımda ryzen 5 5500 ve 2060 Super var ama oyunlarda benden çok FPS alıyor örneğin valoda...
  16. A

A1 Ehliyet ve NK150 Kullanılabilirmi

A1 ehliyet ile NK150 kullana bilirmiyim çok acil yardıma ihtiyacım var
  17. A

DX12 VEYA D9 Sorunu yaşıyorum yardım lazım

yaptıgım halde yiyorum o drobu
  18. A

DX12 VEYA D9 Sorunu yaşıyorum yardım lazım

Arkadaşlar Directx12 kullanıyorum daha doğrusu ekran kartında yazan o ben lol oyuncusuyum ve dx12 yüzünden drop yiyorum bilgisayara dx9 kursam bir sorun olurmu fps kaybı vs vs
  19. A

YARDIMA İHTİYACIM VAR ACİL DROP SORUNU

LOL de durduk yere skil attıkca yürüdükce drop yiyorum sebebi nedir sistem özellikleri aşağıda sistemsel sanmıyorum. RTX 3060 R7 5750G 16 GB RAM 650W POWER S Yardım edebilecek olursa cidden bir kıyak geçmeyi isterim
  20. A

DROP YİYORUM SEBEBİ NEDİR?

nerden bakıcam ?
Geri