Yardıma ihtiyacım var meslek lisesi ve Anadolu sıkıntı yaşıyorum

aqueace

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar 11. Sınıf bitiyor ve seçtiğim okulda 1. Sıra ve kontenjana sahibim neyse asıl soru bu değil

Staj yerine gidip görüşme yapıp staj yerim onaylandıktan sonra okula evrakları verince kabul edilince

Meslekten Anadolu’ya geçiş yapabiliyormuyum?

Örneğin; 11. Sınıfı bitirdim staj işleri evraklarını hallettim, ama yazın Anadolu’ya geçmek istedim ve 1. Sıra ve konteyjan (1. Sıra gösteriyor beni) var, başvuru yapıp geçebiliyormuyum.

Yoksa bu sene son şansım mı?

Merhaba arkadaşlar 11. Sınıf bitiyor ve seçtiğim okulda 1. Sıra ve kontenjana sahibim neyse asıl soru bu değil

Staj yerine gidip görüşme yapıp staj yerim onaylandıktan sonra okula evrakları verince kabul edilince

Meslekten Anadolu’ya geçiş yapabiliyormuyum?

Örneğin; 11. Sınıfı bitirdim staj işleri evraklarını hallettim, ama yazın Anadolu’ya geçmek istedim ve 1. Sıra ve konteyjan (1. Sıra gösteriyor beni) var, başvuru yapıp geçebiliyormuyum.

Yoksa bu sene son şansım mı?

Bunu okulun idaresiyle görüşmen gerekiyor kardeşim.

Mesleklerde 11 den sonra geçim olmuyor diye biliyorum sen bölümüne geçmişsin diye biliyorum ama anadoluya belki olabilir

Bunu okulun idaresiyle görüşmen gerekiyor kardeşim.
Peki kanka şimdi geçsem sırada 1. Yim ve konteyjan da var
Sorun şu sınav haftası bu hafta 29 unda seçilirsem neler yaşicam?
Meslek sınavlarım iptal olucak biliyorum peki daha önce girdiğim meslek ve normal sınavlarım iptal olucakmı yoksa diğerleri kalıcak yeni gittiğim okulda onların mı sınavlarına giricem?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesleklerde 11 den sonra geçim olmuyor diye biliyorum sen bölümüne geçmişsin diye biliyorum ama anadoluya belki olabilir
Bende Anadolu’ya geçiş var diye biliyorum

Diğer konumada yardım lazım

Meslek sınavlarım iptal olucak biliyorum peki daha önce girdiğim meslek ve normal sınavlarım iptal olucakmı yoksa diğerleri kalıcak yeni gittiğim okulda onların mı sınavlarına giricem?

Şimdi geçeceğin kesin değil ki. Stajı tamamlamadan sınıfı nasıl geçmiş sayılacaksın? Staj konusunda her okulun kendine göre kuralları vardır ama ortak nokta yapılması zorunludur.

Anadoluya geçersin ama staj yerin felan belli olduysa sözleşmeler imzalandıysa çok zor

Sözleşme falan yok çarşamba olacaksa olur, perşembede nakil işlemleri açıklanıyor
Şu zamana kadar sözleşmeler imzalanması gerekti ben geçen aylarda imzalamıştım okul ne bitir en azından elinde bir belgen olur tabi kişisel tercih

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,869
Üyeler
184,065
Son üye
sem1hs
Geri