Meslekten anadoluya geçme yardıma ihtiyacım var

aqueace

80+
Reaksiyon skoru
2
Lise öğrencisiyim 12. sınıfa geçtim Meslek öğrencisiyim sizce Okumak istiyorum ders bilgim az çok var 12. Sınıf için Anadoluya geçilir mi arkadaşlar?

12.Sınıfa gelmişsin niye anadoluya geçiyorsun onu anlamadım.

Lise öğrencisiyim 12. sınıfa geçtim Meslek öğrencisiyim sizce Okumak istiyorum ders bilgim az çok var 12. Sınıf için Anadoluya geçilir mi arkadaşlar?

Bence geçme. Dil bilgisinden kalırsın.

Dostum eger temelin zayif ise 12. sinifta cok zorlanirsin ve muhtemelen iyi kotu bir siralama yaparsin bununla bir yerlere yerlesmek istemiyorum dersen mezuna kalirsin eger kafaya koydursan bence yaparsin gelecek yilinda basarili olma ihtimalin dusuk ama iyi kotu bir yere yerlesirim diyorsan anadolu lisesine gitmeden de yaparsin ama benim hedefim yuksek diyorsan bence calismaya basla bu yil bir siralama yap hosuna gitmezse mezuna kalir kaldigin yerden calismaya devam edersin ama bu senin mentalini cok zor duruma sokabilir(kendim yasadim) o yuzden bunu basarip basaramayacagini dusun ilk once ve ona gore karar ver internetten yok sen gec kaldin vs demelerini dinleme(bence)

Meslekte kalıp mesleği öğrenmek avantaj sağlar.Sırf ortam için o hatayı yaptım maalesef sen yapma😂
evet ondan istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum eger temelin zayif ise 12. sinifta cok zorlanirsin ve muhtemelen iyi kotu bir siralama yaparsin bununla bir yerlere yerlesmek istemiyorum dersen mezuna kalirsin eger kafaya koydursan bence yaparsin gelecek yilinda basarili olma ihtimalin dusuk ama iyi kotu bir yere yerlesirim diyorsan anadolu lisesine gitmeden de yaparsin ama benim hedefim yuksek diyorsan bence calismaya basla bu yil bir siralama yap hosuna gitmezse mezuna kalir kaldigin yerden calismaya devam edersin ama bu senin mentalini cok zor duruma sokabilir(kendim yasadim) o yuzden bunu basarip basaramayacagini dusun ilk once ve ona gore karar ver internetten yok sen gec kaldin vs demelerini dinleme(bence)
9-10 temelim aşırı sağlam, 11 temelim zayıf 9 adet sorumluluk çıkıyor bunların 4 ü 9 ve 10 a ait sözel olanlar verebileceklerim 9-10 derslerimiz ortak sadece 4 tane çıkıyor oda görmediklerim 2 farklı ders 2 dönem.
11 den de 5 tane sorumluluk çıkıyor 3 ü sözel biri yabancı dil biri matamatik
9*10 daki sorumluluklar kolay gözü kapalı verebileceğim şeyler sözelim fenadır ikiside sözel
sadece 11 almanca ve matamatik zorliyacak bunların arasında girilirmi böyle kumara

12.Sınıfa gelmişsin niye anadoluya geçiyorsun onu anlamadım.
Staj istemiyorum Anadolu geçip çalışmak istiyorum

Tamam onu yapma işte ben ve abim yaptı elimize hiç bişey geçmedi elde var 0 .Sen orada kalırsan meslek sahibi olman çok yüksek 26 yaşında bi abin olarak hata yaparsın söylemek istedim.
Mesleğimi cidden sevmiyorum okumaktan yanayım, ilk yıldan hepsini veremesemde 2. seferte hepsi bitmiş olucak e sorumlulukları vermek için çalışırken aklıma bilgide gelmiş olacak derste çalışmış olucam zaten iki türlüde mezuna bırakıcam bari geçiyim anadoluya ders ortamında çalışıp sorumluluklar için çalışıp verip mezuna bırakıp sağlam oturmak istiyorum yüksek hedef istiyorum

kimya kanka

Mesleğimi cidden sevmiyorum okumaktan yanayım, ilk yıldan hepsini veremesemde 2. seferte hepsi bitmiş olucak e sorumlulukları vermek için çalışırken aklıma bilgide gelmiş olacak derste çalışmış olucam zaten iki türlüde mezuna bırakıcam bari geçiyim anadoluya ders ortamında çalışıp sorumluluklar için çalışıp verip mezuna bırakıp sağlam oturmak istiyorum yüksek hedef istiyorum

kimya kanka
Yani kafaya koymuş gibisin ama bi düşün ailene danış pişman olma

Tamam onu yapma işte ben ve abim yaptı elimize hiç bişey geçmedi elde var 0 .Sen orada kalırsan meslek sahibi olman çok yüksek 26 yaşında bi abin olarak hata yaparsın söylemek istedim.
Ben mesleki lise mezunuyum çoğu iş yeri iş bile öğretmek istemiyor.staj zamanlarımı iyi hatırlıyorum 3 kişi gitmiştik aynı iş yerine hamallık yaptık.( akü panel taşıma işlerini yapıyorduk )
iş yerine güneş paneli ve akü ile ilgili bir tedarikciydi hemde teknik servisi vardı.

Staj yeri bulamadığımız için gitmek zorunda kaldık.Elimizde gene 0.İş yerini hoca bulmuştu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,413
Üyeler
183,831
Son üye
kadirw
Geri