Arama sonuçları: *

1. E

razer black shark v2 x, rog strik g 16 laptopunda iyi performans verirmi?

selam rog strik g 16 model bir laptop kullaniyorum amma ses karti ve ya ses suruculeri nasil bilmiyorum. rayzer black shark v2 x benim laptopda iyi performans verirmi acaba?
  2. E

dahlili ekran karti calismiyor

selam gorduyunuz gibi intel uhd ekran karti kulanilmiyor bu yuzden pil tuketimi cok fazla gidiyor. Amma ben intel uhd yi yeniden etkinlestiremiyom. Bilgisayar simdi sadece rtx4060 kullaniyor ben ne yapa bilirim ki 2 ekran kartida kullanilsin
  3. E

Gaming Kulaklık önerisi

Selam bir gaming Kulaklık arıyorum büdcem Max:1500 TL. Trendyoldan almak istiyorum o yüzden ordan önerin
  4. E

Gamepower fujin alınır mı??

Selam ben bir kulaklık arıyordum ve gamepower fujinin iyi olduğunu duydum. Amma uzun kulanımda ne gibi sıkıntılar çıkacaktır bilmiyorum bu kulaklıkı kullanan varsa kendi fikirlerini söyleye bilirmi. Ve ya fujinden başqa önere bileceyiniz kulaklık varmı?
  5. E

Gaming Kulaklık önerisi

Selam arkadaşlar. CS, pubg mobil için gaming Kulaklık arıyorum Max 1000 TL bütçem var. Trendyoldan satın almak istiyorum o yüzden Trendyoldan önerirseniz sevinirim
  6. E

Lisans gitdi ne yapayım

Qaranti windows11 home yaza bileceyini belirtti. Zaten qaranti yüzünden gitdi lisans
  7. E

Lisans gitdi ne yapayım

Üzgünüm Azerbaycanlıyım kusura bakma
  8. E

Lisans gitdi ne yapayım

Ben lisans kodunu bilmiyorum işte fabrika çıkışlı lisans vardı. Bir yerde duymuşdum eyer lisansın varsa anakarta kayt olur diye o yüzden belki lisans kodu gerekmez 1706604623 Dijital lisansdı fabrika çıkışlı geldi
  9. E

Lisans gitdi ne yapayım

Qarantiye götürücem orda yazsınlar
  10. E

Lisans gitdi ne yapayım

Arkadaşlar benim PC de problem çıkdı ve qarantiye götürdüm adamlar PC ye format atdılar ve windows 11 pro kurdular. Amma lisansım gitdi. PC bana lisansımın Windows 11 home da olduğunu söylüyor. Ben şimdi Windows 11 home yazsam lisans gelirmi? Benden lisans kodu istermi? Cevaplarsanız çok sevinirim
  11. E

Windows 11 lisansım silindi

Arkadaşlar benim PC de problem çıkdı ve qarantiye götürdüm adamlar PC ye format atdılar ve windows 11 pro kurdular. Amma lisansım gitdi. PC bana lisansımın Windows 11 home da olduğunu söylüyor. Ben şimdi Windows 11 home yazsam lisans gelirmi? Benden lisans kodu istermi? Cevaplarsanız çok sevinirim
  12. E

glorious model i alınır mı??

Selam ben "glorious model i" gaming mouse almak istiyorum tavsiye edermisizniz?. Sensörü ve diğer özellikleri iyi mi?? Tavsiye edermisizniz?
  13. E

Format atamıyorum w11

Rog strik g16
  14. E

Format atamıyorum w11

Arkadaşlar benim laptop mavi ekranda kaldı ve hiç bir şekilde laptopum açılmıyor bende format atayım dedim(USB olmadan) ve bana "Bilgisayar sıfırlanırken bir sorun oluştu" hatasın veriyor. USB im olmadığı için USB ile sıfırlama yapamıyorum.Bana yardımcı ola bilirmisiniz.
  15. E

Windows 11 açılmıyor

Aga şimdide bilgisayarınız sıfırlanırken bir sorun oluştu hatası alıyorum çıldırcam şimdi
  16. E

Windows 11 açılmıyor

Peki bunu yapınca lisansla bağlı problem çıkmaz deylmi. Benim laptop lisanslı amma bu işlemi yapınca lisansı doğrulamasını istemez dimi?
  17. E

Windows 11 açılmıyor

Kanka bellek derken USB bellekmi demek istiyorsun?
  18. E

Windows 11 açılmıyor

Reset this PC diyip ordan USB siz format atmak oluyormuş YouTubedan gördüm. Format atınca Windows 11 yeniden Microsoft sitesinden indiriyor amma bizim internet biraz sıkıntılı gidib geliyor o yüzden problem olur diye korkmuyor diylm. 1704306960
  19. E

Windows 11 açılmıyor

USB siz format ata bilirmiyim?
  20. E

Windows 11 açılmıyor

Peki USB lazım diyor onu napcam
Geri