Windows 11 açılmıyor

ELNUR5

80+
Reaksiyon skoru
3
IMG_20240103_212958.jpgSelam laptopum markası rog strik g16 rtx4060 İ7 13650HX.Ve 1 haftadır laptopum açılmıyor. Nedenini YouTubeda araşdırdım amma hiç bir video işime yaramadı. Teknik servise göndericem amma şu anda ailem müsait diyl. Bu yüzden belki benim gibi bu sorunu yaşamış birisi çıkar diye sormak istiyorum. Bu sorun nasıl düzeltilir. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar bu sorunu nasıl çözdünüz?

Alıntıyı görüntüleSelam laptopum markası rog strik g16 rtx4060 İ7 13650HX.Ve 1 haftadır laptopum açılmıyor. Nedenini YouTubeda araşdırdım amma hiç bir video işime yaramadı. Teknik servise göndericem amma şu anda ailem müsait diyl. Bu yüzden belki benim gibi bu sorunu yaşamış birisi çıkar diye sormak istiyorum. Bu sorun nasıl düzeltilir. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar bu sorunu nasıl çözdünüz?
Şu videoya bi bak

Format atmıştım. (Bellek ile)
Format atınca windows gider diye korkuyorum. Lisanslı windows aldığım yer bana öyle söyledi format atsam windows silinirmi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Format atmıştım. (Bellek ile)
Bellek ile derken?

Şu videoya bi bak
Yok kanka çoktan denedim bunu

Format atınca windows gider diye korkuyorum. Lisanslı windows aldığım yer bana öyle söyledi format atsam windows silinirmi?

Bellek ile derken?

Yok kanka çoktan denedim bunu
Format at bir şey olmaz. Lisans 5dk'lık iş

Alıntıyı görüntüle

Bu kısımda format benzeri sıfırlama filan vardı diye hatırlıyorum
Reset this PC diyip ordan USB siz format atmak oluyormuş YouTubedan gördüm. Format atınca Windows 11 yeniden Microsoft sitesinden indiriyor amma bizim internet biraz sıkıntılı gidib geliyor o yüzden problem olur diye korkmuyor diylm.

Alıntıyı görüntüle

Bu kısımda format benzeri sıfırlama filan vardı diye hatırlıyor

Reset this PC diyip ordan USB siz format atmak oluyormuş YouTubedan gördüm. Format atınca Windows 11 yeniden Microsoft sitesinden indiriyor amma bizim internet biraz sıkıntılı gidib geliyor o yüzden problem olur diye korkmuyor diylm.
Reset PC işe yaramıyor. Arkadaşın sistem dosyaları zarar görmüş belli ki. Bellek ile format atması lazım. Eğer bellek imkanı yoksa sıfırlama sekmesindeki bulut indirme sekmesini deneyebilir.

Geri