Arama sonuçları: *

1. R

Bluetooth kulaklık(kulak içi) önerisi Max ₺350

https://www.hepsiburada.com/deilmi-db-12-yeil-universal-kablosuz-arj-uyumlu-anc-g-gsterge-powerbank-kutu--v53--kablosuz-bluetooth-kulaklik-p-HBCV00003F6AHH?magaza=Deilmi&url_src=and-product-detail Bu nasıl iyi mi?
  2. R

Bluetooth kulaklık(kulak içi) önerisi Max ₺350

Merhaba Bluetooth kulaklık (kulak içi) alıcam.(Air pods modeli gibi olsun kulak içi olup kare olanlar var öyle sevmiyorum o yüzden airpods modeli gibi biseyler önerirseniz sevinirim.) Ürün F/p olsun sesi falan iyi olsun yeter
  3. R

Yardım Max 500-600 TL gaming mikrofonlu kulaklık önerisi

Merhabalar bilgisayar aldım bunun için kulaklık alicam mikrofonlu alıcam Max bütçe 500-600 gaming kulaklık arıyorum onerileriniz nedir?
  4. R

Sınıftaki kızdan hoşlandım

Hahaha yok saldım uğraşmam bakmam bile daha
  5. R

Babam Kumar oynuyor, nasıl önünü alabilirim?

Benimde annemin kuzeni oynuyodu evliydi bakkalciydi bütün parayı kumara basiyodu ve son durum karısı onu evden attı boşandılar
  6. R

Xbssjhwjx arkadaslar kız kaşar çıktı sınıfta çok boş yapiyo neymiş daha önce ona birisi aşıkmış artık deilmis falan filan bizene neyse bu kizi attım çöpe ben başka kızlara bakayım
  7. R

Ama direk bana bakiyodu yani ben bakınca bakmadi bide elini çenesine koyup bakiyo
  8. R

Kız bizim sınıfta daha yeni geldik okula ilk defa gördüm bugün 4. Gün kız en arkada ben en önde bazen arkama dönüp ona baktığımda göz göze geliyoruz nasıl yaklaşmalıyım bugün biraz konuştuk ona bı konuda yardımcı oldum başka ne yapmalıyım ?
  9. R

Minecraft ₺200'den ₺509 Oldu !!

Minecraft.net üzerinden premium alıcaktım ben çok şanssızımdır yarın ya da bugün alıcaktım dün baktım ₺200 di bugun baktım ₺509 yazıyor bu nasıl bir zam dır almıyacam çok pahalı oldu.
  10. R

Ana Konu 🔥DA yeni F/P kralı sistem 2 gün sonra geliyor🔥(güncel)

Gencer den sipariş vermiştim 13 günde geldi sıkıntısız 4 gün oldu geleli
  11. R

Windows 10 Home Key Nereden Alınmalı ?

Siz burdanmi aldınız guvenilir mi hocam
  12. R

Windows 10 Home Key Nereden Alınmalı ?

Merhabalar yeni PC aldım Windows 10 home kurdum şimdi key arıyorum lütfen crack CMD veya başka bişey demeyin key ile yapmak istiyorum site öneriniz var mı güvenilir ve ucuz Ben şurayı buldum...
  13. R

Valorant VAL 59 hata kodu alıyorum daha 3 saat önce oynadım hiçbirsey yoktu

Hocam şimdi denedim gerek kalmadı kendi kendine çözülmüş oyuna girdi
  14. R

İyi geceler teşekkürler yarın düzelmezse deneyeceğim
  15. R

Hocam şimdi yatcam zaten sabah bakicam eğer duzelmemisse böyle yapayım inşallah duzelir
  16. R

Oyunu bu sabah indirdim 3-4 saat oynadım ama az önce gireyim dedim val 59 hata kodu aliyorum 1693957038 Hayır riot kendi sitesinden indirdim
  17. R

Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi val 59 hatası aliyorum ilk başta oyunfor sitesinde çözüm buldum fakat bı işe yaramadı sizin bildiğiniz bisey varsa söyleyin.
  18. R

İşlemcimin ve ekran kartımin sıcaklığını nasıl olcerim

Fps yi de gösterir mi o
  19. R

İşlemcimin ve ekran kartımin sıcaklığını nasıl olcerim

İşlemci : AMD Ryzen 5 5600 Ekran kartı : xfx speedster merc 309 rx6700xt Anakart : gigabyte a520m-k Arkadaşlar işlemci ve ekran kartımin sıcaklığını ölçmek istiyorum hangi uygulamayi indirmeliyim
Geri