https://www.hepsiburada.com/deilmi-db-12-yeil-universal-kablosuz-arj-uyumlu-anc-g-gsterge-powerbank-kutu--v53--kablosuz-bluetooth-kulaklik-p-HBCV00003F6AHH?magaza=Deilmi&url_src=and-product-detail
Bu nasıl iyi mi?
Merhaba Bluetooth kulaklık (kulak içi) alıcam.(Air pods modeli gibi olsun kulak içi olup kare olanlar var öyle sevmiyorum o yüzden airpods modeli gibi biseyler önerirseniz sevinirim.) Ürün F/p olsun sesi falan iyi olsun yeter
Xbssjhwjx arkadaslar kız kaşar çıktı sınıfta çok boş yapiyo neymiş daha önce ona birisi aşıkmış artık deilmis falan filan bizene neyse bu kizi attım çöpe ben başka kızlara bakayım
Kız bizim sınıfta daha yeni geldik okula ilk defa gördüm bugün 4. Gün kız en arkada ben en önde bazen arkama dönüp ona baktığımda göz göze geliyoruz nasıl yaklaşmalıyım bugün biraz konuştuk ona bı konuda yardımcı oldum başka ne yapmalıyım ?
Minecraft.net üzerinden premium alıcaktım ben çok şanssızımdır yarın ya da bugün alıcaktım dün baktım ₺200 di bugun baktım ₺509 yazıyor bu nasıl bir zam dır almıyacam çok pahalı oldu.
Merhabalar yeni PC aldım Windows 10 home kurdum şimdi key arıyorum lütfen crack CMD veya başka bişey demeyin key ile yapmak istiyorum site öneriniz var mı güvenilir ve ucuz
Ben şurayı buldum...
Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi val 59 hatası aliyorum ilk başta oyunfor sitesinde çözüm buldum fakat bı işe yaramadı sizin bildiğiniz bisey varsa söyleyin.