Sınıftaki kızdan hoşlandım

Kız bizim sınıfta daha yeni geldik okula ilk defa gördüm bugün 4. Gün kız en arkada ben en önde bazen arkama dönüp ona baktığımda göz göze geliyoruz nasıl yaklaşmalıyım bugün biraz konuştuk ona bı konuda yardımcı oldum başka ne yapmalıyım ?
dostum yaş ve sınıf kaç

Sınıftan biriyse boş ver onu. Ha yapacağım diyosan sınıf grubunda eklidir, oradan numarasını bulacaksın ve gitmediğin bir gün ödevi falan isteyeceksin, dersleri iyise ders çalıştırmasını falan iste.

Kız nefes alıyorsa ve HELE KI size bakmışsa, size abayı yakmıştır. Kız milleti işte kullanıp geç kanziiii anlarsın ya kız bana baktı kesin aşık

kız deli dolu baktı ya kesinlikle neden baktığını anlamaya çalışmıyor dünya senin çevrende dönüyor kız senle gelecek kuruyor gözünü aç 4. günden evlilik görüyorum.

Hocam bismillah okul daha yeni açıldı. Bi okulu görün ortama alışın hocalarla tanışın. Az sabır az sabır

Kız bizim sınıfta daha yeni geldik okula ilk defa gördüm bugün 4. Gün kız en arkada ben en önde bazen arkama dönüp ona baktığımda göz göze geliyoruz nasıl yaklaşmalıyım bugün biraz konuştuk ona bı konuda yardımcı oldum başka ne yapmalıyım ?
Daha bismillah okul açılalı 1 hafta olmadı aşk konuları açılıi

Kanka normal değil mi düşünsene en arkadasın birisi kafasını 180 derece çevirip sana bakmaya başlıyor komik olurdu,senden hoşlandığı yok zamanla belki hoşlanır davranışlarından kişiliğinden.

Xbssjhwjx arkadaslar kız kaşar çıktı sınıfta çok boş yapiyo neymiş daha önce ona birisi aşıkmış artık deilmis falan filan bizene neyse bu kizi attım çöpe ben başka kızlara bakayım
Sana verebileceğim en son tavsiye çak geç. Madem kaşar madem ufak gözlerinde kaldın max bu çıkar başka bekleme ondan temiz aşk falan :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,774
Üyeler
190,973
Son üye
Barcode-
Geri