- Reaksiyon skoru
- 310
Söyle 10-20 yıl sonra hatırlamasın zaten bunlar gelip geçici
Üzmek istemiyorum kardeşim ama zor gözüküyorReis geçen bana 3 memeli kız attı seversin yazdı bende tobe dedim .biraz garip bı kiz yanlış bi çizgiyi kaydırma yak kıza karşı
Yapacak bskey yok kader bu bir birini sever diğeri başkasını eğer imkansız olursa bende 3 dasakli adam oluşturur aı onu atarımÜzmek istemiyorum kardeşim ama zor gözüküyor
Unuturum ilerde çokta önemsemem dersen şurda kalmış 2 ay sona doğru yaz. Ha yazdığında kabul etse de etmese de zaten min 2 3 kızın kulağına gidecek sınafa yayılır mı bilmiyorum. Alah kolaylık versin lise aşkı zordurYapacak bskey yok kader bu bir birini sever diğeri başkasını eğer imkansız olursa bende 3 dasakli adam oluşturur aı onu atarım
Ya baba nerden çıktı bu kız karşıma ya ben evde oturan forumda gezip.insanlara yardımcı oluyordum bu geldi her yerde aklıma geliyo rüyalarıma giriyo baba bu beni red ederse girmem dedigim depresyonda girerim felan karneye yakın söylerim ins kabul ederse benden mutlusu yok lan geçen sinfita bı çocuk 1 tane kızla manita oldu 1 gün sorna yok kanal ben bunu sevmedim ayrilcam dedi şaşırdım anasını ben adım. Çıkar diye yazmaya korkuyomUnuturum ilerde çokta önemsemem dersen şurda kalmış 2 ay sona doğru yaz. Ha yazdığında kabul etse de etmese de zaten min 2 3 kızın kulağına gidecek sınafa yayılır mı bilmiyorum. Alah kolaylık versin lise aşkı zordur
Gideceksin açılacaksın zaten seni seviyorsa sorun yok dalga konusu olurum diye düşünme insanlık yüzyıllardır nasıl urediyse ve bu sayede bu günlerdeysek modern dünyanın şartlarına göre sende teklifini yaparsın olursa olur olmazsa olmaz yapacak bir şey yok.dalga geçen olursa onun anası ile babası nasıl tanıyıp dalga geçen kişiyi dünyaya getirmiş onu söyle utanma sıkılma her beklediğin saniye sana zarar kızın gönlü varsa bile gidebilir araya başka biri girer biri teklif eder kızda zaten yok der kabul eder o yüzden paşa paşa kıza aciliyorsun gerisini takmıyorsunselamlar dostlar bilen bilir bu sene nakil aldırdım ve yaklaşık bi 5 6 aydır okuldayım bu okulda geldiğimden beri bakıştığım bir kız var ona sanırım aşık oldum oda bu sene gelmiş bizim okula ama yakın arkadaşları felan var ondan okulun ortamını biliyolar kızla birbirimize reels felan gonderiyoruz konuşuyoruz sınıfta felan ben ondan hoşlanıyorum onda yüksek ihtimalle ama her tenfus üst sınıfın katlarına cıkıp onlarla konşuyor diye biliyorum oda büyük ihtimalle benden hoşlanıyor ama bunu ikimizde soyleyemiyoruz daha once hiç birine acılmadım hep korkumdan zaten 1 kere sevdim birini buda 2 oldu korkma sebeplerim aynı sınıfta olduğumuzdan sınıfta duyulursa iyi dalga geçilir ve o zorbalığı kaldırabileceğimi düşünmüyorumve red ederse utancımdan sınıfa asla giremem onla aynı ortama bana bir tevsiye verin ne yapayım yaklaşık 2 3 aydır sohbet ediyoruz ama cok derin değil bu korkumu yenemiyorum şimdi daha fazla reel atmaya başladım ve sohbet açmaya çalışıyorum ama yapamıyorum geçen gün sınıfta biri onun üstüne itti beni utancımdan konuşamıyorum bile yüz yüze ne yapmalıyım acılırsam nasıl acılmalıyım bana tavsiyelerinizi verin bu arada 10. sınıfım yani yavaş yavaş olgunlaşma yaşında dalga geçmeyin konunun altına forumumu bile kapatırım o kadar utangaç biriyim
Ayrıca senle dalga geçmeye çalışan düşük iqlulari takma onları leylekler getirmedi sonuçta ve sunuda diyip insanlar zorbaladiklarin takarsan daha çok devam ederler takmayacaksin o zaman bir halt olmadığını görürler bırakırlar çünkü keyif alacakları bir şey yoktur takma kafanaselamlar dostlar bilen bilir bu sene nakil aldırdım ve yaklaşık bi 5 6 aydır okuldayım bu okulda geldiğimden beri bakıştığım bir kız var ona sanırım aşık oldum oda bu sene gelmiş bizim okula ama yakın arkadaşları felan var ondan okulun ortamını biliyolar kızla birbirimize reels felan gonderiyoruz konuşuyoruz sınıfta felan ben ondan hoşlanıyorum onda yüksek ihtimalle ama her tenfus üst sınıfın katlarına cıkıp onlarla konşuyor diye biliyorum oda büyük ihtimalle benden hoşlanıyor ama bunu ikimizde soyleyemiyoruz daha once hiç birine acılmadım hep korkumdan zaten 1 kere sevdim birini buda 2 oldu korkma sebeplerim aynı sınıfta olduğumuzdan sınıfta duyulursa iyi dalga geçilir ve o zorbalığı kaldırabileceğimi düşünmüyorumve red ederse utancımdan sınıfa asla giremem onla aynı ortama bana bir tevsiye verin ne yapayım yaklaşık 2 3 aydır sohbet ediyoruz ama cok derin değil bu korkumu yenemiyorum şimdi daha fazla reel atmaya başladım ve sohbet açmaya çalışıyorum ama yapamıyorum geçen gün sınıfta biri onun üstüne itti beni utancımdan konuşamıyorum bile yüz yüze ne yapmalıyım acılırsam nasıl acılmalıyım bana tavsiyelerinizi verin bu arada 10. sınıfım yani yavaş yavaş olgunlaşma yaşında dalga geçmeyin konunun altına forumumu bile kapatırım o kadar utangaç biriyim
Paşa paşa yatarım hakim beyGideceksin açılacaksın zaten seni seviyorsa sorun yok dalga konusu olurum diye düşünme insanlık yüzyıllardır nasıl urediyse ve bu sayede bu günlerdeysek modern dünyanın şartlarına göre sende teklifini yaparsın olursa olur olmazsa olmaz yapacak bir şey yok.dalga geçen olursa onun anası ile babası nasıl tanıyıp dalga geçen kişiyi dünyaya getirmiş onu söyle utanma sıkılma her beklediğin saniye sana zarar kızın gönlü varsa bile gidebilir araya başka biri girer biri teklif eder kızda zaten yok der kabul eder o yüzden paşa paşa kıza aciliyorsun gerisini takmıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca senle dalga geçmeye çalışan düşük iqlulari takma onları leylekler getirmedi sonuçta ve sunuda diyip insanlar zorbaladiklarin takarsan daha çok devam ederler takmayacaksin o zaman bir halt olmadığını görürler bırakırlar çünkü keyif alacakları bir şey yoktur takma kafana
Sürekli değil ya 1 tane reels atiyo wtiyorum konu açılıyor sohbet Muhabbet ediyoz sonra basliyo atmaya geneldeKanka kızın sana sürekli reels atması bence arkadaş olduğunu gosteriyir
Zaten anlatacak. Bu hayatımızın her anında böyle olacak ama bunu bahane edip açılmamazlık yapmayın. Arkadaşları da kendi arkadaşlarına anlatır sınıfta yayılmaz diye düşünüyorum ne de olsa artık lisedesiniz, ortaokul değil. Kıza bari tatilde buluşma teklifi edin Whatsapp veya İnstagram gibi sanal alemlerden açılmayın (Tabii bu benim tavsiyem.). Neyse umarım DENERSENİZ olumlu sonuç alırsınız.Yani kız arkadaşlarına anlatır bu çıkma teklif etti diye yayılır yayilir diye düşünüyorum ama büyük ihtimalle tatilde görüşürüz herahlde bı şekil de araya tanıdık sokup
Ne hakkında konuşuyorsunuz siyaset mi gündem mi yada dersler veya okul ile ilgilimiPaşa paşa yatarım hakim bey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sürekli değil ya 1 tane reels atiyo wtiyorum konu açılıyor sohbet Muhabbet ediyoz sonra basliyo atmaya genelde
İlk eylemler hakkında konuştuk sonra gündemle alakalı sonra günlük hayatta olup biten seylerj hahtin nasıl olduğu hunu nasıl geçtiği gibi gibiNe hakkında konuşuyorsunuz siyaset mi gündem mi yada dersler veya okul ile ilgilimi
Ya aslında senin dediğin gibi yapmak daha mantıklı ama biraz daha bekleyeceğim bu hafta hiç gitmekdm haein gıdım biraz konuşayım kızlaZaten anlatacak. Bu hayatımızın her anında böyle olacak ama bunu bahane edip açılmamazlık yapmayın. Arkadaşları da kendi arkadaşlarına anlatır sınıfta yayılmaz diye düşünüyorum ne de olsa artık lisedesiniz, ortaokul değil. Kıza bari tatilde buluşma teklifi edin Whatsapp veya İnstagram gibi sanal alemlerden açılmayın (Tabii bu benim tavsiyem.). Neyse umarım DENERSENİZ olumlu sonuç alırsınız.
Aman geç kalmayın da! Yoksa onu başkasıyla görebilirsiniz...Ya aslında senin dediğin gibi yapmak daha mantıklı ama biraz daha bekleyeceğim bu hafta hiç gitmekdm haein gıdım biraz konuşayım kızla