Valorant VAL 59 hata kodu alıyorum daha 3 saat önce oynadım hiçbirsey yoktu

Reaksiyon skoru
35
Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi val 59 hatası aliyorum ilk başta oyunfor sitesinde çözüm buldum fakat bı işe yaramadı sizin bildiğiniz bisey varsa söyleyin.

Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi val 59 hatası aliyorum ilk başta oyunfor sitesinde çözüm buldum fakat bı işe yaramadı sizin bildiğiniz bisey varsa söyleyin.
O hata biraz sıkıntılı , eğer epicden indirdiysen riotun kendi sitesinden indir

Oyunu bu sabah indirdim 3-4 saat oynadım ama az önce gireyim dedim val 59 hata kodu aliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O hata biraz sıkıntılı , eğer epicden indirdiysen riotun kendi sitesinden indir
Hayır riot kendi sitesinden indirdim

Başka bi hesaba geçip öyle DENESENE bi

Hocam şimdi yatcam zaten sabah bakicam eğer duzelmemisse böyle yapayım inşallah duzelir
Eğer düzelmesse sil bidaha yükle iyi geceler

Hocam şimdi yatcam zaten sabah bakicam eğer duzelmemisse böyle yapayım inşallah duzelir
Buldum buldum !! Görev yöneticisini açıp valorantın üzerine sağ tıklayıp görevi sonlandırıyoruz , ondan sonra riot client yani riot istemcisine birdaha giriş yapıyoruz . Böylece riot istemcisine yeniden başlatmış oluyoruz . Bu arada kusura bakmayın hocam iyi geceler

Buldum buldum !! Görev yöneticisini açıp valorantın üzerine sağ tıklayıp görevi sonlandırıyoruz , ondan sonra riot client yani riot istemcisine birdaha giriş yapıyoruz . Böylece riot istemcisine yeniden başlatmış oluyoruz . Bu arada kusura bakmayın hocam iyi geceler
İyi geceler teşekkürler yarın düzelmezse deneyeceğim

Hocam şimdi denedim gerek kalmadı kendi kendine çözülmüş oyuna girdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,241
Üyeler
174,526
Son üye
Benercü
Geri