rowsofffyy
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi val 59 hatası aliyorum ilk başta oyunfor sitesinde çözüm buldum fakat bı işe yaramadı sizin bildiğiniz bisey varsa söyleyin.
O hata biraz sıkıntılı , eğer epicden indirdiysen riotun kendi sitesinden indirArkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi val 59 hatası aliyorum ilk başta oyunfor sitesinde çözüm buldum fakat bı işe yaramadı sizin bildiğiniz bisey varsa söyleyin.
Oyunu bu sabah indirdim 3-4 saat oynadım ama az önce gireyim dedim val 59 hata kodu aliyorumArkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi val 59 hatası aliyorum ilk başta oyunfor sitesinde çözüm buldum fakat bı işe yaramadı sizin bildiğiniz bisey varsa söyleyin.
Hayır riot kendi sitesinden indirdimO hata biraz sıkıntılı , eğer epicden indirdiysen riotun kendi sitesinden indir
Başka bi hesaba geçip öyle DENESENE biArkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi val 59 hatası aliyorum ilk başta oyunfor sitesinde çözüm buldum fakat bı işe yaramadı sizin bildiğiniz bisey varsa söyleyin.
Niyeki aga bu hesap gittimi ozamanBaşka bi hesaba geçip öyle DENESENE bi
Yok gitmedi oturum sorunu olarak gözüküyor sen başka bı gmailde dene sonra eğer bı sorun yoksa normal maun hesabına tekrar giriş yapNiyeki aga bu hesap gittimi ozaman
Hocam şimdi yatcam zaten sabah bakicam eğer duzelmemisse böyle yapayım inşallah duzelirYok gitmedi oturum sorunu olarak gözüküyor sen başka bı gmailde dene sonra eğer bı sorun yoksa normal maun hesabına tekrar giriş yap
Eğer düzelmesse sil bidaha yükle iyi gecelerHocam şimdi yatcam zaten sabah bakicam eğer duzelmemisse böyle yapayım inşallah duzelir
Buldum buldum !! Görev yöneticisini açıp valorantın üzerine sağ tıklayıp görevi sonlandırıyoruz , ondan sonra riot client yani riot istemcisine birdaha giriş yapıyoruz . Böylece riot istemcisine yeniden başlatmış oluyoruz . Bu arada kusura bakmayın hocam iyi gecelerHocam şimdi yatcam zaten sabah bakicam eğer duzelmemisse böyle yapayım inşallah duzelir
İyi geceler teşekkürler yarın düzelmezse deneyeceğimEğer düzelmesse sil bidaha yükle iyi geceler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Buldum buldum !! Görev yöneticisini açıp valorantın üzerine sağ tıklayıp görevi sonlandırıyoruz , ondan sonra riot client yani riot istemcisine birdaha giriş yapıyoruz . Böylece riot istemcisine yeniden başlatmış oluyoruz . Bu arada kusura bakmayın hocam iyi geceler
Hocam şimdi denedim gerek kalmadı kendi kendine çözülmüş oyuna girdiEğer düzelmesse sil bidaha yükle iyi geceler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Buldum buldum !! Görev yöneticisini açıp valorantın üzerine sağ tıklayıp görevi sonlandırıyoruz , ondan sonra riot client yani riot istemcisine birdaha giriş yapıyoruz . Böylece riot istemcisine yeniden başlatmış oluyoruz . Bu arada kusura bakmayın hocam iyi geceler
Anladım hocam oyun bakımdadır o zamanHocam şimdi denedim gerek kalmadı kendi kendine çözülmüş oyuna girdi