Arama sonuçları: *

• Users: ukcN
  • Order by date
  1. U

Sistemim ne kadar eder?

Aynen öyle https://www.letgo.com/item/rx-570-8-gb-iid-1674014974 tatsızlık yaratılması gereken bir yer değil kinayeli konuşmana gerek yok.
  2. U

Sistemim ne kadar eder?

2.el sitelerinde ekran kartını 3.5-4 arası satıyorlar dostum
  3. U

Sistemim ne kadar eder?

merhaba, Geçtiğimiz günlerde akım yemesinden dolayı bozulan PSU'u yerine yeni bir PSU aldım ve şu an sistemimde donanımsal ve yazılımsal bir problem bulunmamaktadır. Bir süredir sistem değiştirme fikrimden ötürü sistemi satıp üzerine para koymayı ve yeni bir sisteme geçme planım bulunuyor. Sizce...
  4. U

PSU patladığını nasıl anlarım

Ne kusuru hocam estağfurullah, başarılar dilerim. Bence de vakti geldi de geçiyor bugün kendi kendine patlayan yarı suratımıza da patlayabilir😄.
  5. U

İtopya Sistem Tavsiyesi

Evet onun farkındayım lakin güncel kullandığım pc içerisinde bulunan 2 ssd de sata kablo bağlantılı olduğunda dolayı sorunsuz gb arttırımı yapabileceğim. Totalde 1 m2 ssd 2 sata bağlantılı ssd olmuş olacak.
  6. U

Bende tam da onu bekliyorum şuanda. Bilgisayarı arkadaşıma teslim ettim az önce kontrol etmesi için herhangi bir masraf çıkarma durumunda yeni sisteme geçeceğim hatta dün sizlerden de sistem önerisi istemiştim başka bir konu altında. Umarım masraf çıkarır, ne diyeyim başka 😄.
  7. U

PSU'nun iç kısmı da bu şekilde, gözle görebildiğim bir yanma veya patlama yok gibi.
  8. U

İlk defa biri cebinden para çıkacak dediği için seviniyor olabilirim. Bu işte bi terslik var 😄. Yardımınız için teşekkür ederim. Buraya da beklerim https://forum.donanimarsivi.com/konu/itopya-sistem-tavsiyesi.873616/#post-8051119
  9. U

Yok mahalle bilgisayarcısı dediğim farklı biri, götüreceğim arkadaşım teknisyen fakat müsait olmadığından götüremiyorum.
  10. U

Mahalle bilgisayarcım var fakat inan benim bilgim o arkadaşa göre daha fazladır @xTURANN @hakan32 Açıkcası benim derdim zaten bu anlattığım sistemi toplamamın üzerinden 4-5 sene geçti sanırım. Eğer bilgisayarı teknisyen arkadaşıma götürdükten sonra çalışır vaziyette geri alabiliyorsam gittiği...
  11. U

😄 Evet sök tak işlerinden anlıyorum lakin en geç yarın bilen birine göstereceğimden dolayı çok kurcalamak istemedim açıkcası. Bir tek PSU'nun içerisine kadar söküp içindeki devrelere göz attım fakat pek bir yanık gördüğümü söyleyemem.
  12. U

İtopya Sistem Tavsiyesi

Evet bu da gerçekten mantıklı bir seçenekmiş. Elimdekiyle bir süre idare edebilir ve sistem seçimimde bütçeyi sarsmayabilirim. Teşekkür ederim. Birde sizi hazır yakalamışken az önce açtığım yeni bir konuda yardımınızı alabilir miyim acaba. @_Emir aynı şekil sizde yardımcı olabilirseniz çok...
  13. U

Merhabalar, Uzun süredir kullandığım bilgisayarım geçtiğimiz günlerde önce kendisini kapattı hemen ardından PSU'nun bulunduğu tarafın arka kısmından pat diye bir ses ile anlık elektrik ışığı tarzında beyaz bir ışık çıktı. O an koku vs. çıkınca arka düğmesini kapatıp statik elektriğini...
  14. U

İtopya Sistem Tavsiyesi

Yok yani demek istediğim geçen günlerde bozulan bilgisayarımın içinde 500gblık ssd bulunuyor. Birde bunun üstüne alacağım bilgisayar ile birlikte gelecek 500gblık m2 ssd toplam 1.2TBlık bir depolamam olacak. Kaldı ki ben biraz düzen seven biri olduğumdan dolayı oynamadığım oyunları...
  15. U

İtopya Sistem Tavsiyesi

Çok teşekkür ederim kontrol edeceğim ❤️ Peki 7500F ile 7600 arasında aman aman bir fark var mıdır acaba, yani genelde Rust, Valorant, CS2 tarzında oyunlar oynuyorum. Yani aynı Ram ile 32ye yükseltmek istersem ilerde 2.000 + sıvı soğutma 2.000 belki ssd dersek 5 6bin civarına patlıyor sanırım...
  16. U

İtopya Sistem Tavsiyesi

Öncelikle fikirleriniz için teşekkür ederim. Sormak istediğim birkaç soru olucaktı. Çok bilgim olmadığından geçtiğimiz günlerde başka bir forum sayfasında sistem önerisi rica etmiştim ve arkadaşlar İtopya üzerinden birkaç sistem önerisinde bulunmuştu. İncelediğim çoğu sistemde İtopya firması...
  17. U

İtopya Sistem Tavsiyesi

Herkese selam, Uzun zamandır kullandığım bilgisayarımda donma, takılma gibi problemlerin ardından geçtiğimiz günlerde kullanım sırasında arkasından yüksek ses ve ışık şeklinde bir patlama gerçekleşti ve bir daha çalışmadı. Bunun sonucunda güç kaynağının patladığını ve diğer parçaları yaktığını...
  18. U

Güç kaynağı yetersiz mi kalıyor?

Merhaba, Son dönemlerde bilgisayarımda anlamsız takılmalar akabininde ise kapanmalar meydana gelmeye başladı. Çok fazla bilgi sahibi olmadığımdan dolayı sizlere sormak istiyorum, 500W bu sisteme yetersiz mi? 𐤟 https://www.vatanbilgisayar.com/eve...500w-120mm-led-fan-usb-3-0-midt-atx-kasa.html 𐤟...
  19. U

Ramlerim de sorun var mı?

Merhabalar; Belli bir süredir kullanmakta olduğum bilgisayarım son zamanlarda artık soğutma derecesinde takılma, oyunlarda ani FPS kayıpları yaşatmaya başladı. Ardından sistem içerisinde sorun aramaya başladım ve gözüme bir şey takıldı. Normalde çift slot 8x2 ram kullanıyorum Görev...
  20. U

Neden düşük fps alıyorum?

Şöyle bir şey gözüme takıldı normalde çift slot 8x2 ram kullanıyorum Görev Yöneticisi>Performans üzerinden baktığımda sağ üst köşede 16GB olduğu yazıyor, alt kısımda gerçektende çift slotlu olduğu anlaşılıyor fakat kullanılan bellek 8GB olarak gözüküyor. Artı olarak BIOS üzerinden Mhz arttırımı...
Top Bottom