Arama sonuçları: *

1. GryAsl

Macbook Air m2 mi M3 mü sizce hangisi

M3 air ile M2 Air arasında pek performans farkı yok, yerinizde olsam M2 16GB RAM 13" alırdım, param yeterse 15" de alınabilir ama asıl şart 16 GB olması.
  2. GryAsl

30k Laptop Ultrabook Öneri

bulabildin mi aradığın tarzta bir laptop?
  3. GryAsl

Hangisini almalıyım ??

yerinizde olsam tercihim monster olurdu bu ikisi arasından.
  4. GryAsl

Dijital oyun tasarımı için laptop önerisi

Ryzen işlemciler varken neredeyse asla İntel işlemcili laptop almazdım, veririmlikten dolayı. Bir de konudan bağımsız hangi üniversiteyi kazandınız?
  5. GryAsl

msi vector 16 hx a13vhg-495tr vs excalibur g911

https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t6-v2-1/ hiç incelemesini vs görmedim ama kağıt üstünde bana daha iyi geldi, yep yeni ve 13700HX/14700HX gibi sorun çıkarma ihtimali olmayan bir işlemci var, fiyatı da daha uygun. Ayrıca işlemci içinde iGPU da çok güçlü eski intel cpulara...
  6. GryAsl

10 Bin TL bütçe laptop önerisi

aldıktan sonra ekstra 8 GB bellek performansı gözle görülür bir şekilde arttıracaktır. Bu fiyatlara bundan daha iyisi pek yok
  7. GryAsl

🔥İndirim HP 15.6 inç Ryzen 5 7520U Laptop 8.999 TL 🔥🔥

5500U hatta 5300U da 7520U işlemciyi tokatlıyor? karşı tarafa intel fanboy demişsin ama asıl sen AMD fanboyluğu yapıyorsun, 7520u gibi aslında 5 yıllık olan rezalet bir işlemciye asla para vermemek lazım. Youtube testi:
  8. GryAsl

Hangi macbooku tavsiye edersiniz?

1722990644 ssd az ama ekstra bi 256 gb eklemek istese fiyat 8k artıyor https://www.pt.com.tr/macbook-air-136-inc-m2-8cpu-10gpu-16gb-512gb-gece-yarisi-z161000k6 eğer bulut depolama kullanacaksanız ya da harici ssd, 256 bi şekil idare eder.
  9. GryAsl

7520u İşlemcili Laptop Isınma Durumu

Bana kalırsa gayet normal, yıllar boyu gaming laptop'u 95° ile kullandım bi şey olmadı, Macbook M1 ile render alıyorken 100° oluyor CPU ama yine bi sorun yok. 70° iyi bile diyebiliriz
  10. GryAsl

Hangi macbooku tavsiye edersiniz?

8GB RAM'li macbook asla ama asla önermiyorum. Macbookların daha uzun süre kullanıldığını/ikinci elinin aktif olduğunu düşünürsek en az 16 GB olmalı. Zira bundan 3-4 yıl sonra minimum macbook 16GB olduğunda, windows sistemler çoktan 32GB'a geçtiğinde kimse sizden 8 GB RAMli macbook almak...
  11. GryAsl

Macbook air VS Huawei

Bu videoyu incelemeni öneririm. Her ne kadar video renderlamak üzerine olsa da dueumlar her konuda benzer. eğer bilgisayar mühendisliği okuyacaksan kesinlikle Windows öneririm. Hayatın nasıl kapılar açacağı hiç belli olmaz ve bu kapılardan bi tanesinde kuracağım bir program veya bir kütüphane...
  12. GryAsl

Laptopumu satmak istiyorum sizce ederi nedir

Bu laptopun 10K üstünde bir fiyattan satılmasının imkanı yok.
  13. GryAsl

Hangi İşlemciler Daha Çok ısınıyor ?

İntel tarafı daha çok güç çekiyor ve doğal olarak daha fazla ısınıyor ama bence iki dediğin işlemci de cayır cayır ısınacaktır
  14. GryAsl

Tulpar t7 v20.5.1 indirimde mantıklı mı?

Laptop eğer sıvı metal kullanmıyorsa ve soğutma konusunda kusursuz değilse, fabrika çıkışı olan bütün limitler kaldırıldığında ve AAA oyunlarda rahatlıkla 100 dereceye yaklaşır. He tabi 115W lık RTX 3060 yerine 85Wlık 3060 koyarsan, oyunlarda stabil 5 GHz verebilecek işlemcileri sırf kasa...
  15. GryAsl

Tulpar t7 v20.5.1 indirimde mantıklı mı?

100° laptop için çok da sıcak kabul edilemez zaten, önemli olan sıcaklıktan dolayı performans kaybı olmaması o kadar. Macbook airlar hatta tam performans almak istediğiniz bütün oyuncu laptopları 100° görür. Eğer sıcaklık o kadar sorunsa sizin için CPU/GPU çalışma hızını biraz kısabilirsin...
  16. GryAsl

i3 10100f + RTX 2060S sistem nasıldır?

10100F cidden çok ucu ucuna kurtarıyor ya da kurtaramıyor. 2060S'in yanına minimum 10400F ya da 12100F takılmalı tabi bütçe yetiyorsa.
  17. GryAsl

Çözüldü✓ Acer Aspire 5 A515-56G vs Lenovo IdeaPad 3 82KU00T7TX

İkisinin de maks ram desteği ya 32 ya da 64 GB dır. Maks ram sınırına takılma ihtimaliniz yok ileride ram takacağınız zaman.
  18. GryAsl

Unreal Engine için 2D Kaynak sıkıntısı

İngilizcen varsa Unity'nin C#'ını öğrenmek bebek oyuncağı olur zira İngilizcen olmasa bile en çok Türkçe kaynak olan oyun motoru da Unity. UE'de 2D tool'lar Unity ve GMS2'e göre yok denecek kadar az bunu bilerek yola çıkman lazım.
  19. GryAsl

Unreal Engine için 2D Kaynak sıkıntısı

UE ile 2D oyun yapmanın nedeni ne? Yaptığın şey spor araba ile rally yapmaya benziyor.
  20. GryAsl

Android Yeni oyunumu Play Store'da yayınladım. 1.0.5 Güncellemesi

Dediğin şeyi denedim ama bence bu değişiklik oyundaki bir havayı kırıyor ve karakter hızlandıkça oyunun ekstra zorlaşmasına neden oluyor. Belki ileride oynanışı değiştirmeyecek bir seçenek olarak ekleyebilirim.
Top Bottom