Arama sonuçları: *

1. X

excalibur monitör açılmıyor

merhaba arkadaşlar pc ye sıvı soğutma taktım bütün ekipmanları taktım başlattım ama monitör açılmıyor sinyal yok diyor. açıp kapattım bu sefer de direkt bios menüsüne attı save&exit yaptım yeniden kapandı. yardımcı olabilir misiniz.
  2. X

SIVI SOĞUTMA RGB SORUNU

merhabalar herkese corsair h100 rgb sıvı soğutucu aldım kasaya montajını yaptım çalışıyor sıkıntı yok ama soğutmanın ışıkları gelmiyor. aşağıya attığım görseldeki kısmı anakartın chasıs yazan kısmına takmam gerektiğini gördüm videoda ama oraya takılmıyor. yardımcı olabilir misiniz
  3. X

Eksoz fanını nereye bağlamalıyım?

hocam aynı anakartta aynı sorunu yaşıyorum ne yaptın
  4. X

Çözüldü✓ SIFIR PC RIOT SORUNU

hocam allah senden razı olsun. ben öyle bi ayar yapmadım uyumluluk kısmında otomatik ayarla yaptım. valla çok teşekkür ederim. iyi forumlar.
  5. X

bütün riot pyunlarında yapıyor. ayarlamaya çalışırjken verdiğim yanlış izinden dolayı muhtemelen ama bulamıyorum
  6. X

hocam eyvallah oyuna girme kısmını hallettim ama girerken otomatik 480p 60hz geçme sorununu nasıl çözücem
  7. X

türk telekom kullanıyorum hocam. aslına telefonda lol mobile oynarken de wifi ile açılmıyordu. bu benim düzeltebileceğim bişey mi
  8. X

40K BÜTÇE, HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ, YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ?

gaminggende lunar 4070 super var 39600 e aldım bir bak işstersen 1707428988 dediğim sistemde anakartı yükseltebilşrsen iyi olur bu arada
  9. X

merhaba arkadaşlar gaminggenden aldığım i5 13400f ve rtx 4070 superli kasam geldi. ama şöyle bir sorun var riottan herhangi bşr oyuna girmeye çalıştığımda bağlantı hatası veriyor. valorantta val29 hatası verdi güvenlik duvarı ayarlarına kadar girdim ama düzeltemedim. üstüne bir de şimdi riota...
  10. X

SIVI SOĞUTMAYI ÖN PANELE TAKMAK

ya bazı yerler sıkıntı olur güzel soğutmaz falan diyor kafam karıştı
  11. X

SIVI SOĞUTMAYI ÖN PANELE TAKMAK

herkese hayırlı forumlar arkadaşlar. kara cumada corsairin 360mm sıvı soğutucusunu uyguna aldım. pc siparişini daha yeni verebildim ama şöyle bir sorun var aldığım pc kasası 240mm radyatör destekliyor. sizce bu soğutucuyu satıp 240mm mi almalıyım yoksa ön panele montajlasam çok bi sorun olur mu
  12. X

40K bütçe ile sistem

bu arada 7500f ve 13400f arasında ne fark var (yazılım için soruyorum)
  13. X

40K bütçe ile sistem

yanlış mesajı yanıtlamışım kusura bakma
  14. X

40K bütçe ile sistem

ddr4 sisteme o para verilmez hocam bu daha iyi...
  15. X

Yazılım ve Valorant için PC

performans düşüşü olmaz mı öyle 1706216746 1706216782 benim attığım sistemde de 4070 super var onu demek istedim hocam
  16. X

bu yan sanayi 4070 süper mi kanka
  17. X

hocam her gün 1k 1k üstüne koyuyolar beklemek istemiyorum artık
  18. X

evet kanka 1706214175 bu arada anakart cart curt değişmesi gereken uyumsuz ya da bilgisayarı geri çekecek parça var mı sence
  19. X

kara cumada indirimden soğutucu dahil her şeyi aldım ama bi sorun var aldığım sıvı soğutucu 360mm
  20. X

arkadaşlar hepinize merhabalar. 40k bütçem var yazılım öğreniyorum kendime güzel bir pc bakıyorum bunu buldum ama yine de size bir sorayım dedim. sizce nasıl değişmesi gereken bir parça var mıdır? daha iyisi varsa önerilerinize açığım. iyi forumlar...
Geri