Çözüldü✓ SIFIR PC RIOT SORUNU

Reaksiyon skoru
15
merhaba arkadaşlar gaminggenden aldığım i5 13400f ve rtx 4070 superli kasam geldi. ama şöyle bir sorun var riottan herhangi bşr oyuna girmeye çalıştığımda bağlantı hatası veriyor. valorantta val29 hatası verdi güvenlik duvarı ayarlarına kadar girdim ama düzeltemedim. üstüne bir de şimdi riota girmeye çalışınca ekranı otomatik yakınlaştırıp 480p ye alıyor. bilgili dpstlarım yardımcı olabilir mi gerçekten çok bunaldım.
konuya ilişkin ss ler ektedir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

merhaba arkadaşlar gaminggenden aldığım i5 13400f ve rtx 4070 superli kasam geldi. ama şöyle bir sorun var riottan herhangi bşr oyuna girmeye çalıştığımda bağlantı hatası veriyor. valorantta val29 hatası verdi güvenlik duvarı ayarlarına kadar girdim ama düzeltemedim. üstüne bir de şimdi riota girmeye çalışınca ekranı otomatik yakınlaştırıp 480p ye alıyor. bilgili dpstlarım yardımcı olabilir mi gerçekten çok bunaldım.

sslerin ikisi yanlış olmuş kusura bakmayın

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-02-08 222431.png
    Ekran görüntüsü 2024-02-08 222431.png
    430 bayt · Hit: 63
  • Ekran görüntüsü 2024-02-08 222431.png
    Ekran görüntüsü 2024-02-08 222431.png
    430 bayt · Hit: 64
  • Ekran Görüntüsü (3).png
    Ekran Görüntüsü (3).png
    1.2 MB · Hit: 67

sslerin ikisi yanlış olmuş kusura bakmayın
Güvenli internetten kaynaklı olabilir. Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsun hocam?

türk telekom kullanıyorum hocam. aslına telefonda lol mobile oynarken de wifi ile açılmıyordu. bu benim düzeltebileceğim bişey mi
Telefondan Türk Telekom Online işlemlere gir. Orada Güvenli İnternet olması gerek. Oradan kapat hocam.

Bilgisayardan da Türk Telekom Online işlemlere girip kapatabilirsin.

Son düzenleme:
hocam eyvallah oyuna girme kısmını hallettim ama girerken otomatik 480p 60hz geçme sorununu nasıl çözücem

hocam eyvallah oyuna girme kısmını hallettim ama girerken otomatik 480p 60hz geçme sorununu nasıl çözücem
Valorantta mı yapıyor bunu hocam? Eğer onda yapıyorsa Valorant'ın ayarlarına girip görüntü kısmını paylaşır mısın?

bütün riot pyunlarında yapıyor. ayarlamaya çalışırjken verdiğim yanlış izinden dolayı muhtemelen ama bulamıyorum
Riot'un ana klasöründe sağ tıklayıp Özellikler kısmına girip Uyumluluk sekmesinden 640x480 ekran çözünürlüğü çalıştır kısmını aktif mi ettin?

Riot'un ana klasöründe sağ tıklayıp Özellikler kısmına girip Uyumluluk sekmesinden 640x480 ekran çözünürlüğü çalıştır kısmını aktif mi ettin?
hocam allah senden razı olsun. ben öyle bi ayar yapmadım uyumluluk kısmında otomatik ayarla yaptım. valla çok teşekkür ederim. iyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,546
Üyeler
191,870
Son üye
canoxx
Geri