Yazılım ve Valorant için PC

Reaksiyon skoru
15
Bütçe
40000
arkadaşlar hepinize merhabalar. 40k bütçem var yazılım öğreniyorum kendime güzel bir pc bakıyorum bunu buldum ama yine de size bir sorayım dedim. sizce nasıl değişmesi gereken bir parça var mıdır? daha iyisi varsa önerilerinize açığım. iyi forumlar.

fena değil bu işlemci için ayrıca soğutucu alman lazım ama

evet kanka
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada anakart cart curt değişmesi gereken uyumsuz ya da bilgisayarı geri çekecek parça var mı sence
yok hocam fiyattan emin olamadım ama şu anki piyasaya pek hakim değilim 4070 süper yeni çıktı kampanyalı hazır sistem de beklenebilir

arkadaşlar hepinize merhabalar. 40k bütçem var yazılım öğreniyorum kendime güzel bir pc bakıyorum bunu buldum ama yine de size bir sorayım dedim. sizce nasıl değişmesi gereken bir parça var mıdır? daha iyisi varsa önerilerinize açığım. iyi forumlar.

bu fiyata gamegarajda 4070 Super vardı diye hatırlıyorum da baktım kalmamış (işlemci 7500f idi)

evet kanka

bu arada anakart cart curt değişmesi gereken uyumsuz ya da bilgisayarı geri çekecek parça var mı sence
ön fanların oraya takabilirsin sıvı soğutmayı

ön fanların oraya takabilirsin sıvı soğutmayı
performans düşüşü olmaz mı öyle

https://www.gamegaraj.com/urun/super-7000/ duruyormuş hocam buyrun ssd değiştirin.
benim attığım sistemde de 4070 super var onu demek istedim hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,203,563
Üyeler
191,883
Son üye
yazilimciabi
Geri