Laptopumda dual boot windows 10 ve kubuntu var laptopu satacagim yani windows 10 format atmak istiyorum kubuntuyu silmek icin ayri bir sey gerekiyor mu
Bütçem çok düşük 1000TL en fazla 1250TLye çıkabilirim bilgisayarda sadece edit yapacağım yani işlemcisi iyi olan bir bilgisayar toplamama yardımcı olursanız sevinirim. 1000TLlik kasada edit yapılmaz demeyin benim laptopum 4 çekirdek 2.20ghz işlemci 4gb ram gayette iyi edit yapılıyor gerekli...
kanki ama bi arkadasim var ayni okulda bi kiza obez dedi diye disiplin yedi 1 hafta uzaklastirma aldi simdi bu kadar kucuk bir olaydan bile disiplin yediyse ben her halukarda yemez miyim
Ya babam ogrense cok bisey yapmazda disipline verilirse sikinti olur sicilime falan islenir bu sefer yurt disina cikarken kotu olur sicilimin temiz olmasi lazim
1671818047
Dedigin gibi konusup tatliya baglamaya calisicam
ya bide bi kiza obez falan demisler okulda kiz da gitmis mudure soylemis bu obez diyenler 5 gun uzaklastirma aldilar
1671815915
boyle olaydan bile disipline gidiliyorsa okuldan kacinca her halukarda giderim
neyse beyler en iyisi ben pazartesi sabahi mudur beni cagirmadan ben mudurun yanina gidip tatli dille yalvaricam yapilacak en iyi secenek bu gibi geliyor
kanki bizim okul da artik biktilar boyle seyler olmasindan direk islem yapiyorlar ama ben onceden temiz oldugum icin ilk defa boyle bi olay oldu belki kurtulabilirim
ya cagiran hoca da tam boyle belali bi hoca yemedi gitmeye daha onceden hic boyle islere bulasmadim temizim yani mudurun yanina 1 kere bile cagrilmadim ozur dilesem yalvarsam falan affederler mi