Neler Yeni

Okuldan Kacarken Yakalandim

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,693
İsim
Fatih
sicilime isler mi kanka bunlar? Sicilime bir şey olmasında
Hem ayranım dökülmesin hem... Babanın telefonundan engeli aç. İşler hemen hallolup bitecekken büyümesine izin verme. Git adam gibi önce hocandan sonra müdürden özür dile.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Muhtemelen resmiyete bir şey geçirmeyeceklerdir ama gidip öğretmeninden özür dile ve bir daha olmayacağını söyle. İnsaflı davranırsa yırtarsın.

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Hem ayranım dökülmesin hem... Babanın telefonundan engeli aç. İşler hemen hallolup bitecekken büyümesine izin verme. Git adam gibi önce hocandan sonra müdürden özür dile.

Muhtemelen resmiyete bir şey geçirmeyeceklerdir ama gidip öğretmeninden özür dile ve bir daha olmayacağını söyle. İnsaflı davranırsa yırtarsın.
Pazartesı gidicem konuşucam tatlı dille

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,693
İsim
Fatih
Kaç yaşında adamlarsınız kaçma bir daha da okuldan falan ailenin öğrenmesini istemiyorsan. Yaptığın işin sorumluluğunu alacağını unutma.

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak

Ya bizim müdürle müdür yardımcısı çok katı hele müdür yardımcısına deli oluyom her türlü i*neliği yapar o

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Emre
Beyler lise 3 um ve okudugum lise boyle duz lise gibi bir sey serseri tipler var ogle tenefusunde disari cikmak yasak gorevli cikarmiyor bizim de son 4 dersimiz edebiyatti kaciyoduk iste tellere tirnanip tam cikarken hoca gordu gel gel yapti eliyle dusundum ilk gitsem mi diye sonra yemedi kactim dun oldu bu bugun de beni yakalayan hoca geldi mudur yardimcisina soyledi mudur yardimcisi da pazartesi halledicez falan dedi ayrica hoca gitti mudure whatsapptan ismimi sinifimi falan yazdi bundan 3 gun once de okulda ki kaloriferi kirmistim yanlislikla bundan yana sikinti yok parasini vericem ama okuldan kactim bir de ustune disiplinlik olur muyum sizce basindan boyle bir olay gecen varsa ne oldugunu yazabilir mi?
ben yakalandım camdan arka bahçeye geçip tellerden atlarken ama hoca yakalamadı bizim okulda ortaokullarda var onlar söylemiş hocalarda kameralardan izlemiş vb vb. Babamı aradılar okula çağırdılar konuştuk normalde uzaklaştırma veriliyor fln filan dediler sonra babamın hatrına affettiklerini söylediler.
ve 29.5gün devamsızlığım vardı o dönem .d

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,693
İsim
Fatih

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
ben yakalandım camdan arka bahçeye geçip tellerden atlarken ama hoca yakalamadı bizim okulda ortaokullarda var onlar söylemiş hocalarda kameralardan izlemiş vb vb. Babamı aradılar okula çağırdılar konuştuk normalde uzaklaştırma veriliyor fln filan dediler sonra babamın hatrına affettiklerini söylediler.
ve 29.5gün devamsızlığım vardı o dönem .d
babanın hatrına derken babanı tanıyorlar mı

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Emre
babanın hatrına derken babanı tanıyorlar mı
önceden abimde aynı okuldaydı ondan dolayı tanıyor sayılır.

ben kaçmaktan değil de telefonu vermedim diye disiplin yedim.

RİÇES

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Servet ÇERİ
Beyler lise 3 um ve okudugum lise boyle duz lise gibi bir sey serseri tipler var ogle tenefusunde disari cikmak yasak gorevli cikarmiyor bizim de son 4 dersimiz edebiyatti kaciyoduk iste tellere tirnanip tam cikarken hoca gordu gel gel yapti eliyle dusundum ilk gitsem mi diye sonra yemedi kactim dun oldu bu bugun de beni yakalayan hoca geldi mudur yardimcisina soyledi mudur yardimcisi da pazartesi halledicez falan dedi ayrica hoca gitti mudure whatsapptan ismimi sinifimi falan yazdi bundan 3 gun once de okulda ki kaloriferi kirmistim yanlislikla bundan yana sikinti yok parasini vericem ama okuldan kactim bir de ustune disiplinlik olur muyum sizce basindan boyle bir olay gecen varsa ne oldugunu yazabilir mi?
Umarım bir şey olmaz belki göz korkutmak için yapılmış olabilir haberdar et bizi

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
önceden abimde aynı okuldaydı ondan dolayı tanıyor sayılır.

ben kaçmaktan değil de telefonu vermedim diye disiplin yedim.
disiplin yiyince ne oldu kanka anlatsana

Umarım bir şey olmaz belki göz korkutmak için yapılmış olabilir haberdar et bizi
olumlu olursa bi şey yazmam da y**ğı yersek yazarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,852
Üyeler
165,082
Son üye
NpcXan
Top Bottom