o tarz durumlarda müdür yardımcısına bildirilmesi gerekiyor hocam ona göre alternatif çözümler üretiliyor mesela bizim okulun son aylarında çoğu hoca derslere girmiyordu (max tr meslek lisesi D müdür yardımcısını ikna edip toplu izin alıyorduk sınıfça eve gidiyordukHocam öyle fakat bazı günlerde hocalar gelmeyebiliyor haliyle öğrencilerin haberi olmuyor erkenden, o yüzden okulda boşa durmak istemiyor insan.
Ha kaçarsanda gizlice kaçman lazım yukarıda arkadaşın dediği gibi.
Aynen o'da bi seçenek fakat çoğu zaman izin vermiyorlaro tarz durumlarda müdür yardımcısına bildirilmesi gerekiyor hocam ona göre alternatif çözümler üretiliyor mesela bizim okulun son aylarında çoğu hoca derslere girmiyordu (max tr meslek lisesi D müdür yardımcısını ikna edip toplu izin alıyorduk sınıfça eve gidiyorduk
ya orası öylede yine denemek lazım bence izin vermezse kaçsın yineAynen o'da bi seçenek fakat çoğu zaman izin vermiyorlar
hiç bir bqk olmaz dostum korkma okuldan kaçtın diye hiç kimse seni disipline atmaz ben eski den lise dönemlerin de hep okuldan kaçıyorum kaç kere güvenlik gördü müdür gördü ama bir şey olmadı nedeni ise adam beni nerden tanıyacak ? sınıf sınıf gezip beni bulamayacağına göre ?Beyler lise 3 um ve okudugum lise boyle duz lise gibi bir sey serseri tipler var ogle tenefusunde disari cikmak yasak gorevli cikarmiyor bizim de son 4 dersimiz edebiyatti kaciyoduk iste tellere tirnanip tam cikarken hoca gordu gel gel yapti eliyle dusundum ilk gitsem mi diye sonra yemedi kactim dun oldu bu bugun de beni yakalayan hoca geldi mudur yardimcisina soyledi mudur yardimcisi da pazartesi halledicez falan dedi ayrica hoca gitti mudure whatsapptan ismimi sinifimi falan yazdi bundan 3 gun once de okulda ki kaloriferi kirmistim yanlislikla bundan yana sikinti yok parasini vericem ama okuldan kactim bir de ustune disiplinlik olur muyum sizce basindan boyle bir olay gecen varsa ne oldugunu yazabilir mi?
bu konulara da yardim etmek degil de esip gurlemek amaciyla girenler havali falan mi acabaBu okuldan kaçma olayı havalı falan mı acaba oldum olası şu kafayı hiç anlayamadım gitti. Madem kaçmaya bu kadar isteklisiniz ailenizin öğrenmesini göze almış oluyorsunuz.
kanki beni yakaladi ustune mudure falan wpden yazdi ismimi sinifimi mudur illa ki cagiracak beni pazartesi mudur yardimcisi pazartesi gorusucez dedi ayriyetten her halukarda gorusucez cunku kaloriferi kirdim okulda ki onun parasini konusucazhiç bir bqk olmaz dostum korkma okuldan kaçtın diye hiç kimse seni disipline atmaz ben eski den lise dönemlerin de hep okuldan kaçıyorum kaç kere güvenlik gördü müdür gördü ama bir şey olmadı nedeni ise adam beni nerden tanıyacak ? sınıf sınıf gezip beni bulamayacağına göre ?
ceza alırsan evetsicilime isler mi kanka bunlar? Sicilime bir şey olmasında
Okuldan bile atılabilirsin.Beyler lise 3 um ve okudugum lise boyle duz lise gibi bir sey serseri tipler var ogle tenefusunde disari cikmak yasak gorevli cikarmiyor bizim de son 4 dersimiz edebiyatti kaciyoduk iste tellere tirnanip tam cikarken hoca gordu gel gel yapti eliyle dusundum ilk gitsem mi diye sonra yemedi kactim dun oldu bu bugun de beni yakalayan hoca geldi mudur yardimcisina soyledi mudur yardimcisi da pazartesi halledicez falan dedi ayrica hoca gitti mudure whatsapptan ismimi sinifimi falan yazdi bundan 3 gun once de okulda ki kaloriferi kirmistim yanlislikla bundan yana sikinti yok parasini vericem ama okuldan kactim bir de ustune disiplinlik olur muyum sizce basindan boyle bir olay gecen varsa ne oldugunu yazabilir mi?