Arama sonuçları: *

1. MSİ RX 5500 XT 4GB

MSİ RX 5500 XT 4GB

Kutu ve fatura kayıp fakat garantisi 1 yıl civarı olması lazım. Her türlü teste açıktır. Garanti etiketi üzerinde zorlanmamış haftada 1-2 kez valorant-lol atılmıştır. Fanlar %80 de iken 1920x1080p 8xmsaa da 6 dakika da en fazla 59 dereceyi görmüştür. Mersin ve Adana içi elden teslim...
  2. A

Anakart ve işlemci değişimi

++
  3. A

Anakart ve işlemci değişimi

Herkese merhabalar. Eski anakartımı ve işlemcimi pazartesi satıyorum. yeni anakartı ve işlemciyi takarken dikkat etmem gereken noktalar neler ? format atmam gerekecek mi ? anakart alırken vidaları geliyor mu yoksa kasada ki vidaları vermemem mi gerek satarken ?
  4. A

İşlemci değiştirmek mantıklı mı?

Fiyat ne kadar ? istanbulda tanıdıgım var aldırabilirim uygun gelirse
  5. A

İşlemci değiştirmek mantıklı mı?

Adana mersin civarı oturuyorsan elden alabilirim
  6. A

2.el işlemci alırken neye dikkat etmem gerek ?

Anakart konusunda sorun olmasa bende geçmek istiyorum ama elimde değil şuan ki bütçem bu kadar :/
  7. A

i5 6500 fiyat 620 1586758738 Bilgisayarcıdan alıyorum ve kendi kasamı götürüp orada taktırıp çalıştırmasını isticem zaten. Sonrasında sorun olabilecek bir durum var mı ?
  8. A

Merhabalar sistemi biraz olsun yükseltmek için ikinci el işlemci almayı düşünüyorum ve bu hafta içinde alıyorum büyük ihtimal. Fakat alırken neye dikkat etmem gerek sorun çıkmasını istemiyorum sonrasında, bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
  9. A

G4560 dan İ5 6400 e geçiş mantıklı mı ?

Çok teşekkür ederim
  10. A

cs go valorant ve lol oynuyorum sadece ama 144 hz monitörüm olduğu için bazen sıkıntı yaşıyorum fps 70 lere düşüyor ara sıra bu yüzden yükseltmek istedim yükseltirsem bu sorun düzelir mi acaba ?
  11. A

1050ti
  12. A

Selamlar şuan pentium g4560 işlemciyi kullanıyorum. i5 6400'e geçiş yaparsam gözle görülür performans farkı yaşanır mı ? Bu değişime değer mi sizce ?
Top Bottom