Fiyat ne kadar ? istanbulda tanıdıgım var aldırabilirim uygun gelirsemaalesef usta istanbuldayım
Fiyat ne kadar ? istanbulda tanıdıgım var aldırabilirim uygun gelirsemaalesef usta istanbuldayım
burdan satış yasak bildiğim kadarıyla bir de piyasayı bilmediğim için net bişey söyleyemiyorum henüz biraz daha dursun öyle karar vericem satılık değil su andaFiyat ne kadar ? istanbulda tanıdıgım var aldırabilirim uygun gelirse
Kardeşim çok mantıklı yaptığın şimdi bir b450 anakart çek ryzen 5 3600 çek ilerde para biriktirir üstüne sağlam bir sogutuc çek ve sagalmda bir ekran kartı çekersin ilerde zaten b450 2060 kadar alıyor hadi selametle kalİyi forumlar arkadaşlar hali hazırda i7 7700 işlemci ve giriş seviyesi bir anakart kullanıyorum bu ıkılıyı satıp ryzen 5 3600 ve guzel bı anakarta gecmem bana performans acısın bısey saglar mı? Geçmek mantıklı mı
ana kart bütçen ne kadar ona göre ana kart önerebilirimfarketmıyor aslında gundelık normal oyunlarımı oynuyorum warzone cs lol hıkaye tabanlı oyunlar klasık bır ev kullanıcısıyım aslında
E yani tabii ki büyük fark var arada 3600 baya iyi bir işlemci anakart olarakda fazla para vermeden iyi bişey istiyosan asus prime b450m-k ideal ve güzel msı versiyonu da iyiİyi forumlar arkadaşlar hali hazırda i7 7700 işlemci ve giriş seviyesi bir anakart kullanıyorum bu ıkılıyı satıp ryzen 5 3600 ve guzel bı anakarta gecmem bana performans acısın bısey saglar mı? Geçmek mantıklı mı