İşlemci değiştirmek mantıklı mı?

Gazioglu

80+
Reaksiyon skoru
13
İyi forumlar arkadaşlar hali hazırda i7 7700 işlemci ve giriş seviyesi bir anakart kullanıyorum bu ıkılıyı satıp ryzen 5 3600 ve guzel bı anakarta gecmem bana performans acısın bısey saglar mı? Geçmek mantıklı mı

i7 7700 ile ryzen 5 3600'ün arasında bayağı fark var performans açısından daha iyi tabi.

İyi forumlar arkadaşlar hali hazırda i7 7700 işlemci ve giriş seviyesi bir anakart kullanıyorum bu ıkılıyı satıp ryzen 5 3600 ve guzel bı anakarta gecmem bana performans acısın bısey saglar mı? Geçmek mantıklı mı
Mantıklı geçmek

ryzen işlemci i7 den %20-25 civarı daha iyi diye biliyorum daha fazlada olabilir işlemci yükseltmeniz sizin için iyi olur fırsat varsa değerlendirin

bence mantıklı olur

ortalama kendi işlemcimi ne kadar fiyattan satılığa koyabılırım sizce piyasası nedir

Satıp geçmek mantıklı her açıdan

Satıp geçebilirsin.Herkes AMD'ye geçiyor. Döviz yüksek 2.ele yükleniyor herkes acele etmeden ucuza gitmeden satabilirsin.

Değiştirmek tabi ki faydalıdır ama oyun ve ya yayın yapmak için mi değiştirmek istiyorsunuz oyun oynayacaksanız hangi oyunları oynayacaksınız. Anakart için bütçeniz ne kadar ?

3600 + b450m pro4 + 8x2 3000 mhz ram + iyi bir soğutucu.

Değiştirmek tabi ki faydalıdır ama oyun ve ya yayın yapmak için mi değiştirmek istiyorsunuz oyun oynayacaksanız hangi oyunları oynayacaksınız. Anakart için bütçeniz ne kadar ?
farketmıyor aslında gundelık normal oyunlarımı oynuyorum warzone cs lol hıkaye tabanlı oyunlar klasık bır ev kullanıcısıyım aslında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,508
Üyeler
192,385
Son üye
aanilyilmaz
Geri