Mantıklı geçmekİyi forumlar arkadaşlar hali hazırda i7 7700 işlemci ve giriş seviyesi bir anakart kullanıyorum bu ıkılıyı satıp ryzen 5 3600 ve guzel bı anakarta gecmem bana performans acısın bısey saglar mı? Geçmek mantıklı mı
ryzen işlemci i7 den %20-25 civarı daha iyi diye biliyorum daha fazlada olabilir işlemci yükseltmeniz sizin için iyi olur fırsat varsa değerlendirinİyi forumlar arkadaşlar hali hazırda i7 7700 işlemci ve giriş seviyesi bir anakart kullanıyorum bu ıkılıyı satıp ryzen 5 3600 ve guzel bı anakarta gecmem bana performans acısın bısey saglar mı? Geçmek mantıklı mı
Değiştirmek tabi ki faydalıdır ama oyun ve ya yayın yapmak için mi değiştirmek istiyorsunuz oyun oynayacaksanız hangi oyunları oynayacaksınız. Anakart için bütçeniz ne kadar ?İyi forumlar arkadaşlar hali hazırda i7 7700 işlemci ve giriş seviyesi bir anakart kullanıyorum bu ıkılıyı satıp ryzen 5 3600 ve guzel bı anakarta gecmem bana performans acısın bısey saglar mı? Geçmek mantıklı mı
3600 + b450m pro4 + 8x2 3000 mhz ram + iyi bir soğutucu.İyi forumlar arkadaşlar hali hazırda i7 7700 işlemci ve giriş seviyesi bir anakart kullanıyorum bu ıkılıyı satıp ryzen 5 3600 ve guzel bı anakarta gecmem bana performans acısın bısey saglar mı? Geçmek mantıklı mı
farketmıyor aslında gundelık normal oyunlarımı oynuyorum warzone cs lol hıkaye tabanlı oyunlar klasık bır ev kullanıcısıyım aslındaDeğiştirmek tabi ki faydalıdır ama oyun ve ya yayın yapmak için mi değiştirmek istiyorsunuz oyun oynayacaksanız hangi oyunları oynayacaksınız. Anakart için bütçeniz ne kadar ?
Adana mersin civarı oturuyorsan elden alabilirimfarketmıyor aslında gundelık normal oyunlarımı oynuyorum warzone cs lol hıkaye tabanlı oyunlar klasık bır ev kullanıcısıyım aslında
maalesef usta istanbuldayımAdana mersin civarı oturuyorsan elden alabilirim