Arama sonuçları: *

1. W

Yardım Laptop ekranımda parçalı ekran gitmesi sorunu

yukardaki linklerden, grafik hizlandirmayi kapatinca sorun çözüldü. Edge devam ediyordu. Edge ayni ayara sahip orada da kapatınca düzeldi veya onu yapmayıp opengl ayarlayınca yine düzeldi. Driver ile sorun kökten çözülünceye kadar linkteki çözüm önerilerini uygulayabilirisiniz.
  2. W

format attım. sorun çözülmedi, zaten her türlü bi atmak istiyordum. Her neyse, Yardımcı olabilecek bir rehber buldum ve tam olarak benim sorunumdan bahsetmiş. https://www.fpsturk.net/google-chrome-siyah-ekran-sorunu-ve-cozumu-glitch-4113 Ayrıca bu sorun genel bir sorun olabilir çünkü bayağı...
  3. W

sorunu çözemedim ama bir ufak bir güncelleme yapmak istiyorum. Ekran aslında tam olarak gitmiyor çünkü mouse simgesi siyah kısmın önüne gelebiliyor. Bugün aşağıdaki gösterdiğim fotoğrafları google lens ile internette arattığımda başka laptoplarda da aynı sorun oldugunu gördüm. Teknik servisle...
  4. W

benim amd işlemci 1713577065 yakın zamanda bazı başka gerekliliklerden dolayı format atıcam bilgisayara .bu sorun formatla alakasız gözüküyor ama belki düzelir diye umuyorum
  5. W

Arkadaşlar sorun çok tuhaf, nasıl anlatsam bilemiyorum. Oyun oynarken hiç bir sorun yok ama bir video izlerken veya internette dolaşırken görseldeki gibi şeyler oluyor veya videodayken ekran saliselik, 1 salise önceki kareyi oynatıyor. Bunun çözümü var mıdır? neden olur ? teknik servise...
  6. W

Değişken fps göz yorar mı?

cevabınız için teşekkür ederim hocam
  7. W

Değişken fps göz yorar mı?

Örneğin, bir oyun oynarken fps değerimiz sürekli olarak 60 ile 120 arasında değişiyor diyelim. Sonuç olarak gözümüz bu değişimden etkilenir mi? gözlerimizi yorar mı? yoksa hiç bir şey olmaz mı?
  8. W

Yardım Laptop düşük FPS sorunu

hocam sorunu giderebildiniz mi? hala aynı mı? ben de aynı modeli almayı düşünüyorum ve bu dediğiniz çok kafamı karıştırdı.
  9. W

Hp Victus 16-s0003nt kullanan var mı?

Bu laptop hakkında neredeyse hiç bilgi yok, sadece bir konu görebildim o da performans düşüklüğünden bahsediyordu ve içime kurt düşürdü. Anlamlandıramadım 4070li bir sistem nasıl düşük olabilir? Kullanıcıdan dolayı olabilir ama sistem anormal bir biçimde ucuz ve kronik sorunlu olmasından...
Geri