Arama sonuçları: *

1. B

Amazon toplu alışveriş

Her çeşitten 3 er adet alsam sorun olur mu
  2. B

Amazon toplu alışveriş

Amazon firmasından 10 - 15 - 30 adet aldığım ürünler : Bu siparişi, önceki satın alma geçmişinize göre, bir hanenin temel ihtiyaç sınırını aşıyor olması nedeniyle kabul edemiyoruz Bu şekilde yazıyla sürekli iptal oluyor ne yapmam gerekiyor bilen var mı ?
  3. B

Öneri MONSTER serisi bilgisayar alırsanız başınıza gelebilecek durumlar (SEMRUK 9.2)

Başımıza geleceklerden habersiz ve heyecanlı olduğumuzdan dolayı ilk başta anlamadık dikkatli izlersen parmak izleri ve ekrandaki lekeler mevcut görüntü bozulduğu için çok net değil ama genede bariz belli 1704846270 Başımıza geleceklerden habersiz ve heyecanlı olduğumuzdan dolayı ilk başta...
  4. B

Monster semruk 9.2 17”

Kendi markası olan soğutucusunu kullanmama rağmen bu sıcaklıklarda çalışıyor 1704845689 Kesinlikle katılıyorum
  5. B

Öneri MONSTER serisi bilgisayar alırsanız başınıza gelebilecek durumlar (SEMRUK 9.2)

Monster semruk 9.2 ürününü aldım trendyol üzerinden ürün eksiksiz ve sorunsuz bir şekilde ulaştı elime , ürünü açarken sorun yaşamayalım diye en başından kutu açılım videosu çektim kasada parmak izleri ve ekranda bezle silinme lekeleri vardı. İşlemci sıcaklığı pubg oynarken 85-98 arasında yeni...
  6. B

monster semruk s7 v9 1.1 alınır mı?

İşlemci sıcaklığı pubgde 85 95 arası oluyor semruk 9.2 var bende iade edicem
  7. B

Monster semruk 9.2 17”

Tüm araştırmalarımda edindiğim sonuç genel ısınma sorunu varmış oyunu güzel oynuyorum ama bu sıcaklık değerleri kalıcı hasarlar verebilir 15 gün iade hakkımız var iade edicem 1704633497 Soğutucu olduğu halde bu sıcaklıkları görüyorum
  8. B

Monster semruk 9.2 17”

Monster semruk 9.2 17” dizüstü bilgisayarı satın aldım. pubg oynarken oyunda işlemci sıcaklığı 85 ve 95 derece altına hiç düşmüyor müşteri hizmetleri 96 sınır diye söyledi bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Top Bottom