Monster semruk 9.2 17”

Reaksiyon skoru
0
Monster semruk 9.2 17” dizüstü bilgisayarı satın aldım. pubg oynarken oyunda işlemci sıcaklığı 85 ve 95 derece altına hiç düşmüyor müşteri hizmetleri 96 sınır diye söyledi bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Monster semruk 9.2 17” dizüstü bilgisayarı satın aldım. PUBG oynarken oyunda işlemci sıcaklığı 85 ve 95 derece altına hiç düşmüyor müşteri hizmetleri 96 sınır diye söyledi bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
ısınma sorunu olan bi laptop markası diye biliyrum

Monster semruk 9.2 17” dizüstü bilgisayarı satın aldım. PUBG oynarken oyunda işlemci sıcaklığı 85 ve 95 derece altına hiç düşmüyor müşteri hizmetleri 96 sınır diye söyledi bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Hayır, bu abartı bir değerdir. Soğutma optimizasyonu iyi değil. Hava boşluğu oluşturması için soğutucu kullanabilirsin onun dışında laptop için çok fazla bir şey yok.

Hocam yanlış anlamayın ama neden bu model fiyatına göre çok kötü özellikleri Mercedes parasına şahin almışsınız gibi olmuş

Hocam yanlış anlamayın ama neden bu model fiyatına göre çok kötü özellikleri Mercedes parasına şahin almışsınız gibi olmuş
Tüm araştırmalarımda edindiğim sonuç genel ısınma sorunu varmış oyunu güzel oynuyorum ama bu sıcaklık değerleri kalıcı hasarlar verebilir 15 gün iade hakkımız var iade edicem
Post automatically merged:

Hayır, bu abartı bir değerdir. Soğutma optimizasyonu iyi değil. Hava boşluğu oluşturması için soğutucu kullanabilirsin onun dışında laptop için çok fazla bir şey yok.
Soğutucu olduğu halde bu sıcaklıkları görüyorum

Son düzenleme:
Kendi markası olan soğutucusunu kullanmama rağmen bu sıcaklıklarda çalışıyor
Post automatically merged:

ısınma sorunu olan bi laptop markası diye biliyrum
Kesinlikle katılıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,114
Üyeler
190,861
Son üye
merdooo