Neler Yeni

Monster semruk 9.2 17”

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan başar
Monster semruk 9.2 17” dizüstü bilgisayarı satın aldım. pubg oynarken oyunda işlemci sıcaklığı 85 ve 95 derece altına hiç düşmüyor müşteri hizmetleri 96 sınır diye söyledi bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Emir
Monster semruk 9.2 17” dizüstü bilgisayarı satın aldım. PUBG oynarken oyunda işlemci sıcaklığı 85 ve 95 derece altına hiç düşmüyor müşteri hizmetleri 96 sınır diye söyledi bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
ısınma sorunu olan bi laptop markası diye biliyrum

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,412
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Monster semruk 9.2 17” dizüstü bilgisayarı satın aldım. PUBG oynarken oyunda işlemci sıcaklığı 85 ve 95 derece altına hiç düşmüyor müşteri hizmetleri 96 sınır diye söyledi bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Hayır, bu abartı bir değerdir. Soğutma optimizasyonu iyi değil. Hava boşluğu oluşturması için soğutucu kullanabilirsin onun dışında laptop için çok fazla bir şey yok.

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Hocam yanlış anlamayın ama neden bu model fiyatına göre çok kötü özellikleri Mercedes parasına şahin almışsınız gibi olmuş

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan başar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yanlış anlamayın ama neden bu model fiyatına göre çok kötü özellikleri Mercedes parasına şahin almışsınız gibi olmuş
Tüm araştırmalarımda edindiğim sonuç genel ısınma sorunu varmış oyunu güzel oynuyorum ama bu sıcaklık değerleri kalıcı hasarlar verebilir 15 gün iade hakkımız var iade edicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır, bu abartı bir değerdir. Soğutma optimizasyonu iyi değil. Hava boşluğu oluşturması için soğutucu kullanabilirsin onun dışında laptop için çok fazla bir şey yok.
Soğutucu olduğu halde bu sıcaklıkları görüyorum

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan başar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi markası olan soğutucusunu kullanmama rağmen bu sıcaklıklarda çalışıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ısınma sorunu olan bi laptop markası diye biliyrum
Kesinlikle katılıyorum

Top Bottom