Neler Yeni

Öneri MONSTER serisi bilgisayar alırsanız başınıza gelebilecek durumlar (SEMRUK 9.2)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan başar
Monster semruk 9.2 ürününü aldım trendyol üzerinden ürün eksiksiz ve sorunsuz bir şekilde ulaştı elime , ürünü açarken sorun yaşamayalım diye en başından kutu açılım videosu çektim kasada parmak izleri ve ekranda bezle silinme lekeleri vardı.
İşlemci sıcaklığı pubg oynarken 85-98 arasında yeni açılmasına rağmen sürekli işlem görüyodu , ürünü iade ettim sorunsuz şekilde arkadaşım da aynı üründe aynı seride aynı sorunu yaşadı kronik sorun olabilir sistemde ısınma sorunu var alacak arkadaşların dikkatine . Cihazımın da sıfır olarak bana iletildiğini düşünmüyorum detaylı videosu mevcuttur 3 dakika sürdüğü için paylaşım yapamadım istenildiği taktirde atabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monster semruk 9.2 ürününü aldım trendyol üzerinden ürün eksiksiz ve sorunsuz bir şekilde ulaştı elime , ürünü açarken sorun yaşamayalım diye en başından kutu açılım videosu çektim kasada parmak izleri ve ekranda bezle silinme lekeleri vardı.
İşlemci sıcaklığı PUBG oynarken 85-98 arasında yeni açılmasına rağmen sürekli işlem görüyodu , ürünü iade ettim sorunsuz şekilde arkadaşım da aynı üründe aynı seride aynı sorunu yaşadı kronik sorun olabilir sistemde ısınma sorunu var alacak arkadaşların dikkatine . Cihazımın da sıfır olarak bana iletildiğini düşünmüyorum detaylı videosu mevcuttur 3 dakika sürdüğü için paylaşım yapamadım istenildiği taktirde atabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Hasan
İşlemci sıcaklığı PUBG oynarken 85-98 arasında yeni açılmasına rağmen sürekli işlem görüyodu , ürünü iade ettim sorunsuz şekilde arkadaşım da aynı üründe aynı seride aynı sorunu yaşadı kronik sorun olabilir sistemde ısınma sorunu var alacak arkadaşların dikkatine . Cihazımın da sıfır olarak bana iletildiğini düşünmüyorum detaylı videosu mevcuttur 3 dakika sürdüğü için paylaşım yapamadım istenildiği taktirde atabilirim
Video linki var mi hocam

LynxE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Yunus
Hatayı en başta "Monster" alarak yapmışsın zaten.

Minc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Mücahit Özderya
Geçmiş olsun kankam, öyle bir şey yapmaları hoş olmamış videoyu bekliyorum ben de merak ettim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan başar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Video linki var mi hocam
Başımıza geleceklerden habersiz ve heyecanlı olduğumuzdan dolayı ilk başta anlamadık dikkatli izlersen parmak izleri ve ekrandaki lekeler mevcut görüntü bozulduğu için çok net değil ama genede bariz belli

Geçmiş olsun kankam, öyle bir şey yapmaları hoş olmamış videoyu bekliyorum ben de merak ettim.
Başımıza geleceklerden habersiz ve heyecanlı olduğumuzdan dolayı ilk başta anlamadık dikkatli izlersen parmak izleri ve ekrandaki lekeler mevcut görüntü bozulduğu için çok net değil ama genede bariz belli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,929
Üyeler
160,908
Son üye
Kamil24
Top Bottom