Arama sonuçları: *

• Users: Bizik
  • Order by date
  1. B

Ekran Kartı Güncelleme Sonrası Bilgisayar Siyah Ekran veriyor.

Pc yi kapattım sonra açdım açıldı driver güncel olarak gözüküyor sıkıntı olur mu
  2. B

Ekran Kartı Güncelleme Sonrası Bilgisayar Siyah Ekran veriyor.

Hocam şu an aynı sprunı yaşıyprum Ekran kartı 4070 super Driver güncelleniyordı pc kendini yeniden başlatorlen ekran siyah oldu ve monitör açıp kapatıyom ekran gelmiyo siyah napıcam 1733504046 Pc de düşmeden kapanmıuo
  3. B

LÜTFEN YARDIM Ami ekranı çıkması UFEI

Şu an çıktı foto atamıyom şey yazıyo The system has POSTed in safe mode. This may be due to the previous POST attempt failing because of system instability, or if the power button was held in to force the system off. If the system failed to POST after you made changes to UEFI settings, you...
  4. B

LÜTFEN YARDIM Ami ekranı çıkması UFEI

Pc açılırken Ami ekrsnı çıkıyor ve Posted sistem kararsızlığı tarzı şeyler söylüyor Uefı ayarlarını falan yapınıxı diyor bidaha çıkarsa foto atacağım bu yazdıklarım kafarıyla şimdilik yardımcı olurmusunuz 1731937410
  5. B

Psikolojik Sorunlar Yaşayan Bir Kişiye Nasıl Yardım Etmeye Çalışıyorum?

Dostum Aşırı düşünme Her şeyi kafaya takma gibi bir şeye çözümün varmi bu durum canımı sıkmaya başladı Kafayı yemek üzereyim öyleki Artık Ağlama noktasına geldim
  6. B

Yeni aldığım pc deki sesler

Cidden mi 1727100094 Hocam bu ses değerler normal mi
  7. B

Evet çıkarttın eminim
  8. B

Boştayken bu değerler iyi mi?
  9. B

Peki
  10. B

Bencede coil whine biliyorum
  11. B

Hayır 1727010128 Kapalıyken gelmiyor
  12. B

Bende yapmak istiyorum ama daha söyleyen bulamadım heryer baktım ama yoq 1727009907 Asus tam bilmiyorum ama 750w gold ve arada cızırtı sesi bir anda gitip geliyor 1727009924 Beyaz psu
  13. B

Genede bozulacak diye korkuyorum verdiğim paraya yazık olsun istemiyorum
  14. B

Ses Otursuğum yerden geliyor Peki bu asus anakartlar için bios ayarları nasıl olmak ve fan ayarları nasıl olmamalı Kule tipi fan kullanıyorum Thermalght peerles asasin 120se
  15. B

Sistemi alalı 1hafta oldu Özellikler Asus dual 4070super 7500f 16gb ram 1tb Kingston Asus b650m-k anakart T Lancher açarken çok yüksek şekilde fanlar dönüyo Güç düğmesi yanındski ışık yanıp sönüyor psu den ses geliyor işlemci tarafından cızırtı sesi geliyor napmam gerek iade etmelimiyim Bios...
  16. B

Oyuna Girince Ekran Kartından Ses Geliyor

Orda test ettirmeyi düşünüyorum cumartesiye kadar da ben test edicem 1726557020 Kasa kapakları kapalıyken ses dışarı geliyo bence kabul ederler v iade alırlar
  17. B

Heryerden sesi geliyor Gidicem cumartesi yenisini isticem değiştirirlermi ki
  18. B

Asus duak 4070super 7500f Cs 2 yi açtım 2k da 300 150 fps 220 300fps arası gidip geliyor fakat ekran lsttı kısmındın çok yüksek bir çızırtı sesi oluyor neden sistemi quality of players dan aldın gayrettepe de mağaza iade edip yenisini almak istiyorum yasal olarak 12 günün var ve arada Çızırtı...
  19. B

Yardım bu değerler iyi mi?

Ben genede garantiye göndermek istiyorum 1726427105 Hocam ben mağaza gitsem değiştirmek istesem nasıl demem gerek garantiden 20gün gelmiyor
  20. B

Yardım bu değerler iyi mi?

Sea arad geliyor biraz daha test bakım nolcak 1726426572 Arka kapağı çıkardım işlemcinin arkasından çızırtı geliyo bu coil whine mi
Geri