Yeni aldığım pc deki sesler

Bizik

80+
Reaksiyon skoru
14
Sistemi alalı 1hafta oldu
Özellikler
Asus dual 4070super
7500f
16gb ram
1tb Kingston
Asus b650m-k anakart
T Lancher açarken çok yüksek şekilde fanlar dönüyo
Güç düğmesi yanındski ışık yanıp sönüyor psu den ses geliyor işlemci tarafından cızırtı sesi geliyor napmam gerek iade etmelimiyim

Bios ve driverler güncel

Sistemi alalı 1hafta oldu
Özellikler
Asus dual 4070super
7500f
16gb ram
1tb Kingston
Asus b650m-k anakart
T Lancher açarken çok yüksek şekilde fanlar dönüyo
Güç düğmesi yanındski ışık yanıp sönüyor psu den ses geliyor işlemci tarafından cızırtı sesi geliyor napmam gerek iade etmelimiyim

Bios ve driverler güncel
ekran kartı coil whine sesi olabilir o cızırtı, veya ramler yapıyor olabilir.
Güç düğmesi yanındaki ışığın yanıp sönmesi normal bunda endişelenecek bir şey yok.
Psu'da coil whine oluyor mu bilmiyorum ama eğer bilgisayarı kapatınca sinyal sesine benzer ses devam ediyorsa, psu yu değiş ya da ara iade et, çok rahatsız edici.

Güç düğmesi yanındaki ışığın yanıp sönmesi normal bunda endişelenecek bir şey yok.
Psu'da coil whine oluyor mu bilmiyorum ama eğer bilgisayarı kapatınca sinyal sesine benzer ses devam ediyorsa, psu yu değiş ya da ara iade et, çok rahatsız edici.
Ses Otursuğum yerden geliyor
Peki bu asus anakartlar için bios ayarları nasıl olmak ve fan ayarları nasıl olmamalı
Kule tipi fan kullanıyorum
Thermalght peerles asasin 120se

Ekran kartı coil whine sesine youtubedan ulaşabilirsin, bu şekilde anlarsın coil whine olup olmadığını, ki oyuna girince çıkmaya başlar genelde, ekran kartı çalışınca adam akıllı sesi duyarsın. Coil whine ın ekran kartında performans olarak etkisi yoktur, ve birçok ekran kartında görülür veya görülebilir. Benim ekran kartımda da coil whine var, o yüzden bu sistemi iade etsen bile alacağın sonraki sistemde denk gelme olasılığın fazla, ama dediğim gibi zararı yok, gürültü hariç.

Ekran kartı coil whine sesine youtubedan ulaşabilirsin, bu şekilde anlarsın coil whine olup olmadığını, ki oyuna girince çıkmaya başlar genelde, ekran kartı çalışınca adam akıllı sesi duyarsın. Coil whine ın ekran kartında performans olarak etkisi yoktur, ve birçok ekran kartında görülür veya görülebilir. Benim ekran kartımda da coil whine var, o yüzden bu sistemi iade etsen bile alacağın sonraki sistemde denk gelme olasılığın fazla, ama dediğim gibi zararı yok, gürültü hariç.
Genede bozulacak diye korkuyorum verdiğim paraya yazık olsun istemiyorum

Ses Otursuğum yerden geliyor
Peki bu asus anakartlar için bios ayarları nasıl olmak ve fan ayarları nasıl olmamalı
Kule tipi fan kullanıyorum
Thermalght peerles asasin 120se
Onu asus kullanan birine sormak lazım, ben masaüstüne benim anakartın uygulamasını indirdiğimde şu şekil modlar arası geçebiliyorum meselea
1727009736156.png

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Genede bozulacak diye korkuyorum verdiğim paraya yazık olsun istemiyorum
Dediğim gibi şimdi Youtube a Ekran kartı coil whine sesi yaz, eğer aynıysa zararı yok, ekran kartını coil whine bozamaz, ki bende de var diyorum, böyle bir şey olsa savunur muyum sana :D, Psu markan nedir?

Onu asus kullanan birine sormak lazım, ben masaüstüne benim anakartın uygulamasını indirdiğimde şu şekil modlar arası geçebiliyorum meselea Alıntıyı görüntüle
Bende yapmak istiyorum ama daha söyleyen bulamadım heryer baktım ama yoq

Onu asus kullanan birine sormak lazım, ben masaüstüne benim anakartın uygulamasını indirdiğimde şu şekil modlar arası geçebiliyorum meselea Alıntıyı görüntüle

Dediğim gibi şimdi Youtube a Ekran kartı coil whine sesi yaz, eğer aynıysa zararı yok, ekran kartını coil whine bozamaz, ki bende de var diyorum, böyle bir şey olsa savunur muyum sana :D, Psu markan nedir?
Asus tam bilmiyorum ama 750w gold ve arada cızırtı sesi bir anda gitip geliyor

Beyaz psu

Beyaz psu
Psu dan geldiğinden emin misin?

Psu dan geldiğinden emin misin?
Dediğim gibi bilgisayar kapalıyken geliyor mu psu dan herhangi bir ses? Sinyal, cızırtı sesi vesaire?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,511
Üyeler
192,384
Son üye
aanilyilmaz
Geri