Arama sonuçları: *

1. S

Bu laptopta windows 11 yüklenmeli mi?

Monster Abra a5 v17.1 marka modelli bilgisayarda windows 10 yüklü, windows 11 yüklenmesini tavsiye eder misiniz? Bir artısı olur mu? Bu arada cihaz inanılmaz ısınıyor yeni formatlanmış ve bomboş driverları kurulu olmayan hali dahi deli gibi fan açıp ısınıyor bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı...
  2. S

Öneri 3.000TL'ye M2 Gen4 SSD Önerisi

tek geçerim bence de bu sırayla bakıp al kafana yatanı.
  3. S

Kasaya Fanlari Nasil Baglayacagim?

Hocam selamlar, sıvı soğutmanın fanlarinda sadece 4 pinlik anakarta takmak icin plan uç var, tek bir kablo var yani. Bu üçünü birbirine nasıl bağlarım? Her birini anakarttaki ayrı birer fan girişine mi baglayacagim? 1706729856 Psu kutusunda ekstra bazı kablolar vardı çok özür dilerim şimdi...
  4. S

Sıvı Soğutma Boruları Kasılıyor.

Hallettim hocam, eğer yanlış bir şey yapmadıysam tabiii :) izlediğim montaj videosundan farklı olarak bu am5 uyumlu demirleri sokup bi tur çevirip taktım, doğal olarak pompayi çevirebildim. Herhalde bi sakıncası sorunu sıkıntısı yoktur. Sadece üzerindeki deepcool logosu falan düz olmadı galiba...
  5. S

Sıvı Soğutma Boruları Kasılıyor.

Arkadaşlar selam, sıvı soğutmayı takarken çok kasiliyor. Eklediğim fotolardan birinde düz duruyor ki hep kasalarda gördüğüm şekli öyle, diğer fotoda ise benim kasada nasil durduğu var. Borular kıvrılmak zorunda kalıyor ve biraz kasiliyor. Bu normal midir? Endişelendigim için şimdilik baglamadim...
  6. S

WİNDOWS 11 ETKİNLEŞTİRME

Bedavaya nasıl elde ediyorlar?
  7. S

Tamamdır çok çok çok teşekkür ederim, minnettarım. Soğutucu henüz gelmedi, onun dışında her şey tamam. Soğutucuyu takmadan çalıştırıp sistemi kurmak istemedim ne olur ne olmaz diye, o da bugün yarın gelince bi sorun çıkarsa yine sizi rahatsız edeceğim istemeyerek :) Görüşmek üzere!
  8. S

Bir de hazır soruyorken bunu da aradan çıkartayım hocam: Fanlarda vida kılavuzları yoktu, vidaları takarken kılavuz oluştu doğal olarak. Ancak vidalar yalama oluyor ve sonsuzluğa doğru dönebiliyor. Bu normal midir? İleride gevşeme vs. yapabilir mi? 1706703272 Hocam harikasınız teşekkür ederim...
  9. S

Hocam tekrar selamlar, ben kasadaki bütün kablo bağlantılarını düzgünce yaptım, ancak fanları yapamadım hala :) Dünya kadar şey izledim ve okudum ama işin içinden çıkamadım. Çizerek anlatmaya çalıştım derdimi, bunun üzerinden bana yardımcı olabilir misiniz? Kırmızı ile işaretlediklerim hakkında...
  10. S

Tamamdır hocam onlara bakayım tekrar o zaman. Kasa parçaları gelene kadar çoğunu tekrar tekrar izledim ama pratikte öyle kolay olmuyormuş :(
  11. S

Hocam peki dediğim gibi bir rehber var mıdır önerebileceğiniz? Videolar izledim forumlar okudum ama işin içinden çıkamıyorum her birinde değişik değişik anlatılıyor. Kasadaki ön panel bağlantılarını bile nası yapicam bilemedim. Kaldım öyle mal gibi :(
  12. S

İki tane fani fan yuvalarına, 2 argb kablolarını da argb noktalarına baglayacağım, sonra fanlari birbirine baglayacağım. Peki hangileri argb hangileri fan pini onu da söyleyebilir misiniz :( 1706639134 Bir de anakarttaki ve psudaki bağlantıları içeren kablolarla alakalı güzel bir rehber varsa...
  13. S

Kafam daha da karıştı şimdi, fanlari birbirine başlamalı miyim? Kasa msi tomahawk b650 1706638743 Tamamdır bakalım biraz daha bakacağım, anakartta 6 fan pini var benim saydığım
  14. S

6 tane fan yuvası var ama argb den kastınız o mu, b650 tomahawk msi anakartim 1706638578 Yanlışlıkla bu konuya mesaj atmışım pardon 1706638601 Yoo doğru konuymuş tekrar pardon :D
  15. S

Tamamdır çok teşekkür ederim, minnettarım. Ben de diyorum bunların hepsini nereye takacağım ben böyle. O zaman şöyle olacak: Bir fani anakarta takacağım, sonra kalan 3 fani bi fana takacağım, sonra kalan bir fani da diğer uç fandan birine takacağım, geriye boşta kalan bütün fan bağlantıları da...
  16. S

Kasaya 5 adet fan takacağım. Fan markası thermalright, c12c-s. Her fanda 4 farklı uç var. 5 fan için toplam 20 uç oluyor. Bunları anakart/psu ya da fanların kendi arasında mı başlayacağım nasıl olacak yardımcı olur musunuz? Kabloların fotolarını ekledim. Bir de ek olarak psu ve sıvı soğutucu...
  17. S

Sıfırdan bilgisayar kurulumu hakkında yardımcı olabilir misiniz?

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?pid=14423 bu fiyata aldım burdan aldım 1706618240 Evet montajı hallediyorum şu an video izleyerek, akşam sistem kurulumunu yapmam lazım o yüzden şimdiden konuyu açmak istedim. Driverlar falan hiçbir bilgim olmadığı için :(
  18. S

Sıfırdan bilgisayar kurulumu hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar şu sistem için sıfırdan kasa montajı > bios update > windows kurulumu > driver kurulumu yapacağım. Hiçbirini nasıl yapacağımı bilmiyorum, izlediğim videolarla kafam daha da karıştı. Tane tane bir embesile (bana) anlatır gibi anlatır mısınız lütfen adım adım kurayım. Çok korkuyorum...
  19. S

Bitfenix PSU vs FSP Psu

Alıp geçtim agalar 1000w olanı, teşekkürler.
  20. S

Bitfenix PSU vs FSP Psu

https://www.gencergaming.com/bitfenix-bfg-gold-750w-80-gold-pcie-gen-5.0-atx-3.0-full-moduler-power-supply?srsltid=AfmBOoqPbPBDyNCHiLgFlZQ74ZCmoypPDMJS-IPwQDPSAoDq89_gFJrFXVs https://www.vatanbilgisayar.com/fsp-hydro-g-pro-atx3-0-pcie5-0-1000w-80plus-gold-full-moduler-guc-kaynagi.html...
Top Bottom