Neler Yeni

Sıfırdan bilgisayar kurulumu hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hasan Alioğlu
Arkadaşlar şu sistem için sıfırdan kasa montajı > bios update > windows kurulumu > driver kurulumu yapacağım. Hiçbirini nasıl yapacağımı bilmiyorum, izlediğim videolarla kafam daha da karıştı. Tane tane bir embesile (bana) anlatır gibi anlatır mısınız lütfen adım adım kurayım. Çok korkuyorum yanlış bir şey yapacağım diye :(

Anakart: MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI
Ekran Kartı: Asus TUF Gaming 4070 TI Super
Ram: Gskill Flare X5 6000MHz CL30
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F
Güç Kaynağı: FSP Hydro G PRO ATX 3.0 1000W
Kasa: Phanteks NV5
İşlemci Soğutucu: Deepcool LT720
Kasa Fanları: Thermalright C12C-S
Ssd: Kingston Fury Renegade 2 TB

Yazmayı unuttuğum bir şey var mı emin değilim, birazcık karışık olduysa özür dilerim arkadaşlar kusuruma bakmayın. Yardımlarınızı bekliyorum.

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Mert Can
Konudan bağımsız kasayı kaça nerden aldın :D

JSezar

80+ Silver
Montajı yap gerisi kolay. Montajı yazarak nasıl anlatılır bilmiyorum,youtubedan bakarak bir şekil montajı yapmalısın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hasan Alioğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konudan bağımsız kasayı kaça nerden aldın :D
https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?pid=14423 bu fiyata aldım burdan aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Montajı yap gerisi kolay. Montajı yazarak nasıl anlatılır bilmiyorum,youtubedan bakarak bir şekil montajı yapmalısın.
Evet montajı hallediyorum şu an video izleyerek, akşam sistem kurulumunu yapmam lazım o yüzden şimdiden konuyu açmak istedim. Driverlar falan hiçbir bilgim olmadığı için :(

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar şu sistem için sıfırdan kasa montajı > bios update > windows kurulumu > driver kurulumu yapacağım. Hiçbirini nasıl yapacağımı bilmiyorum, izlediğim videolarla kafam daha da karıştı. Tane tane bir embesile (bana) anlatır gibi anlatır mısınız lütfen adım adım kurayım. Çok korkuyorum yanlış bir şey yapacağım diye :(

Anakart: MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI
Ekran Kartı: Asus TUF Gaming 4070 TI Super
Ram: Gskill Flare X5 6000MHz CL30
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F
Güç Kaynağı: FSP Hydro G PRO ATX 3.0 1000W
Kasa: Phanteks NV5
İşlemci Soğutucu: Deepcool LT720
Kasa Fanları: Thermalright C12C-S
Ssd: Kingston Fury Renegade 2 TB

Yazmayı unuttuğum bir şey var mı emin değilim, birazcık karışık olduysa özür dilerim arkadaşlar kusuruma bakmayın. Yardımlarınızı bekliyorum.
BIOS güncellemesini boşver sistemde bir sorun çıkmadığı sürece yapmana gerek yok onu.

Windows için en az 8GB bir USB belleği bir bilgisayara tak. Microsoftun sitesinden Windows 11 kurulum aracını indir ve başka bilgisayara yükleyeceğim seçeneği ile USB belleğini seçerek oraya yüklet. O USB belleği yeni bilgisayara tak, kurulum ekranı gelir oradan kurarsın.

Sürücü konusunda Nvidia sitesine gir 4070Ti Süper için olan driveri arat ve indirip kur. Başka bir şey yapmana gerek yok.

Top Bottom