Arama sonuçları: *

1. X

Windows 11 değişken yenileme hızı desteklenmiyor sorunu

Merhaba öncelikle, bir gün önce hazır sistem aldım. Bu hazır sisteme windows 11 kurdum. 165 hz tazeleme hızına sahip monitörüm var ama gelişmiş ekran ayarların da değişken yenileme hızını desteklemiyor diyor. Monitör modeli asusvg24vqr. Sorun ne bilmiyorum ama şimdiden iyi akşamlar. Ysrdımcı...
  2. X

Yeni sistem aldım Ho mu Go mu ?

Hayırlı olsun. Güle güle kullan.
  3. X

Yeni sistem aldım Ho mu Go mu ?

Geçmiş olsun ne anlamda deniliyor.
  4. X

LoL e başlıyorum nasıl bir oyun olduğu hakkında fikrim yok

Zaten her şey 1 kereden bir şey olmaz diye başlıyor.
  5. X

hazır sistem alacağım

Eğer windows kurulu olarak gelmezse de siz kendiniz windows u en az 16 gb'lik flash a yazdırıp kurmanız gerekiyor. Zaten YouTube da aratırsanız kurulumu çıkar.
  6. X

hazır sistem alacağım

Hazır sistemi nereden aldığınıza bağlı, bazı hazır sistemler de windows hazır kurulu olarak geliyor bazen de freedos olarak geliyor. Windows kurulu gelirse çoğu lisanssız olarak geliyor.
  7. X

12.SINIF USTALIK BELGESİ SINAVI

Rica ederim, bu konu ile alakalı bilişim şefleri bi açıklama yapmadıysa mutlaka sorun bunu sınıfçak. Çünkü ne nasıl soracakları hakkında açıklama yapmaları lazım. 1714476860 Biz bile sınıfcak zar zor açıklama yaptırdık hocaya.
  8. X

Bu yazılım da işte mesela 9. sınıfta Programlama Temelleri, Bilişim Teknolojilerinin Temellerii birde Bilişim Tasarım var bu derslerin arasından bi konu seçicekler ondan 1-2 soru hazırlıcaklar. 1714476594 Bu Programlama Temelleri'nden örnek verirsek biz o derste Python gördük mesela Python ile...
  9. X

Bize yazılı olacak dedi hoca. 1714475600 Sen yazılım geliştirme bölümünde misin yoksa ağ sistemleri mi?
  10. X

Bende aynı şekilde bilişim bölümünde okuyorum. Şöyle anlatıyım 3 sene gördüğün yani 9,10,11. sınıflarda olan meslek derslerin genel bi sınav şeklinde yapılıyor.
Geri