Arama sonuçları: *

• Users: Qpre
  • Order by date
  1. Qpre

Yardım Sizce ne yapmalıyım ? Ekran Kartı

Ben 4070 ti super almıstım memnunum gayet yeterli. Yeni seriyi beklemen bence bişeyi ifade etmiyor gelecek ürün gene pahalı olacak mevcut fiyatlarında düşeceğine inanmıyorum açıkcası
  2. Qpre

Hyperx Cloud 3 alınır mı?

ben memnunum hocam gayet iyi yeterli oyun için kullanıyorum sadece zaten
  3. Qpre

Hyperx Cloud 3 alınır mı?

evet aldm
  4. Qpre

hangi mouse alınmalı

Aynen ben denemediğim ürünlere hiç almayı düşünmedim sebebi dediğim gibi illa bazı markaya takılma git hepsini dene hangisi seni daha rahat iyi hissettirecek onu al emin ol aradaki özellik farklarını hissetmeyeceksin çok pro oyuncu vs değilsen benim düşüncem.
  5. Qpre

hangi mouse alınmalı

ben kafamda tutuş şeklime göre bazı modeller belirlemiştim denedikten sonra deathadder v3 aldım elime en iyi o geldi. sonrasında elime terletme yaptı grip tape aldım şuan memnunum 1726934490 senin sunduğun 2sinden öneri yapamam ki o senin tercihin rahatın olmalı bence mouse cok önemli denemek...
  6. Qpre

hangi mouse alınmalı

Eğer Razer'ı 8000hz diye alacaksan boşuna alma coğu oyun onu desteklemiyor max 4000'de oynarsın. Bu seçimide kendin yapman lazım eline hangisi daha iyi olacak ve mouse tutuş şeklin önemli
  7. Qpre

Yardım Samsung Odyssey G6 27" OLED 0,03Ms 360Hz

Yok hocam denk gelmedi o zmn başka ekran aldım
  8. Qpre

Arkadaşlar 1.mi̇ 2.si̇stem Mi̇ 2k Çözünürlük İçi̇n?

bu sisteme 2k monitör sart değil o anlamda dedim
  9. Qpre

Arkadaşlar 1.mi̇ 2.si̇stem Mi̇ 2k Çözünürlük İçi̇n?

Ben bu 2sinede 2k monitör almazdım
  10. Qpre

Razer DeathAdder V3 2159 TL

Ben bunu kullanıyorum 2500TLye almıştm fiyat iyi tek eksisi bana göre elimi terletmişti. Grip tape almak lazım yanına terletmemesi için gerisi size kalmış gayet güzel şuan
  11. Qpre

40-45k Hazır Sistem Önerisi

Başka beğendiğiniz hazır sistem var mıdır ?
  12. Qpre

40-45k Hazır Sistem Önerisi

Merhaba arkadaşlar Arkadaşa 40-45k aralığında hazır sistem almayı düşünüyoruz öneriniz var mıdır ?
  13. Qpre

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey OLED G6 27 0.03 ms 2K Pivot 360 Hz 24.999 tl iş bankla 23.000 tl

hadi iyisin doğru diyonda 1 ay falan bekledim zaten ya :S
  14. Qpre

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey OLED G6 27 0.03 ms 2K Pivot 360 Hz 24.999 tl iş bankla 23.000 tl

Ekran almasaydım almıştım o kadar bekledim bu monitörü şaka gibi ya valla bişi demiyorum
  15. Qpre

🔥İndirim Samsung LS27DG602SUXUF OLED 24.999 TL

Merhabalar O kadar bekledim düşmedi ekran almasaydım kesin almıştım fiyat süper https://www.amazon.com.tr/dp/B0D3VHKYP2/?coliid=I1PZ3UMD1WV2C9&colid=3L69YHQT1JRWV&psc=1&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it
  16. Qpre

CS 2 NASIL BIRAKILIR

Squad oyna yada Dota tarzı
  17. Qpre

Windows 11 Pro Key Site Önerisi

saglamlisanstan aldım hocam etkinleşti çok teşekkür ederim
  18. Qpre

virüs mirüs girer hiç ugrasamam ücret vermekten yanayım hocam :D
  19. Qpre

yok ya öyle kullanmak istemiyorum sağlamlisans mı iyidir yoksa heplisans mı ? hangisi daha bilindik ?
  20. Qpre

Merhaba Arkadaşlar Windows 11 Pro Key alabileceğim site önerisi bulunabilir misiniz ?
Top Bottom