❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey OLED G6 27 0.03 ms 2K Pivot 360 Hz 24.999 tl iş bankla 23.000 tl

Ekran almasaydım almıştım o kadar bekledim bu monitörü şaka gibi ya valla bişi demiyorum

oledler zaten yanma yaptığı için çok yüksek nits beklemeyin panel sağlığı için genel olarak düşük tutuyorlar

sırf 250 nit diye almıyorum bende çok can sıkıcı bi durum ve hdr kullanmak istemiyorum.
bende olsam kesinlikle almazdım. böyle bir güzelliğin sdr parlaklığı 500 nit altı olmamalı. sürekli hdr modunda kullanmakta gözleri daha çok yorucaktır.

Ekran almasaydım almıştım o kadar bekledim bu monitörü şaka gibi ya valla bişi demiyorum
ben sana dedim sabret al diye :D ahaha.
ben bekledim dell aldım kurtuldum gümrük tamam perşembe ellerinde cuma kargoda pazartesi elimde inş :)

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Qpre
bende olsam kesinlikle almazdım. böyle bir güzelliğin sdr parlaklığı 500 nit altı olmamalı. sürekli hdr modunda kullanmakta gözleri daha çok yorucaktır.
yorumlarada baktım zaten. ben en kötü 300 bekliyordum. hevesim kursğımda kaldı.

Screenshot_20240902_130219.jpgScreenshot_20240902_130054_com.android.chrome.jpg

bu monitörü alacaktım fakat 250 nit olmamış.

500 nit sürdürülebilir SDR parlaklığı olan bir OLED bulmada başarılar.

OLED parlaklığı LCD gibi değil arkadaşlar. Boyut ile bağlantılı. Ayrıca belli bir limit de var. 500 nit olsa bile OLED burn-in sorunundan dolayı sürdürülebilir olmazdı. Bir süre sonra kısardı.

Hangi monitörde otomatik parlaklık ayarlama görmüşte bunda görememiş merak ettim :D
otomatik parlaklık diye bir özellik bende görmedim ama ordan çıkardığım tek yararlı yorum, çok fazla ayar kurcalayarak doğal rengi bulamaması 250 nit msı monitörde bunu yaşamıştım bu durumu o yüzden uzak durmak istiyorum panel farkıda var tabi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,111
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri