Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey OLED G6 27 0.03 ms 2K Pivot 360 Hz 24.999 tl iş bankla 23.000 tl

shaco27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
984
İsim
eyyüb
bu monitörü alacaktım fakat 250 nit olmamış.
1725277937406.png

ilk geldiğinde 31 felandı :)

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,728
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
otomatik parlaklık diye bir özellik bende görmedim ama ordan çıkardığım tek yararlı yorum, çok fazla ayar kurcalayarak doğal rengi bulamaması 250 nit msı monitörde bunu yaşamıştım bu durumu o yüzden uzak durmak istiyorum panel farkıda var tabi :D
Rengin doğal olup olmadığını nerden anlamış? Belki televizyonu yanlış gösteriyor :D Kalibrasyon cihazı mı varmış elinde.

GirayHan

80+ Platinum

shaco27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
984
İsim
eyyüb
otomatik parlaklık diye bir özellik bende görmedim ama ordan çıkardığım tek yararlı yorum, çok fazla ayar kurcalayarak doğal rengi bulamaması 250 nit msı monitörde bunu yaşamıştım bu durumu o yüzden uzak durmak istiyorum panel farkıda var tabi :D
renk kalibrasyonu yapan çok memnun genelde arada beğenmeyen var.
yorumlarda arada iade eden var kalanı çok memnun renkten.
aylardır oled alıcam çıktığından beri alan çok ürün hepsinin yorumu farklı forumlarda baya gezdim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

bak bu olabilir.

ama önce beni monitörü bi satmam lazım. FI32U var üste üç beş bişeyler ekleyip alabilirim bunu.

biraz araştırayım teşekkürler.
net soylim gigabyte asusdan ucuz ve dağa iyi auroslar.
tek sorun asus ve gigabyte garantisi çok güvensiz yoksa auros dell arasında kaldım dell aldım garanti olarak + birde curved dollby mevcut.

GirayHan

80+ Platinum
Rengin doğal olup olmadığını nerden anlamış? Belki televizyonu yanlış gösteriyor :D Kalibrasyon cihazı mı varmış elinde.
Birde birileri şu renk konusuna el atmalı. senin gördüğün kırmızı ile benim gördüğüm kırmızı aynı değil mesela :D

insanlar renkleri farklı görürler. herkesin fotoreseptörü farklı çalışır.

aylardır oled alıcam çıktığından beri alan çok ürün hepsinin yorumu farklı forumlarda baya gezdim :D

tek sorun asus ve gigabyte garantisi çok güvensiz yoksa auros dell arasında kaldım dell aldım garanti olarak + birde curved dollby mevcut.
şu an kullandığım monitör ciddi derecede iyi bir monitör fakat arada değişiklik iyidir paneli oled yapmak istiyorum. renkler konusunda takıntılarım var çünkü :D

Evanescence

80+ Bronze
500 nit sürdürülebilir SDR parlaklığı olan bir OLED bulmada başarılar.

OLED parlaklığı LCD gibi değil arkadaşlar. Boyut ile bağlantılı. Ayrıca belli bir limit de var. 500 nit olsa bile OLED burn-in sorunundan dolayı sürdürülebilir olmazdı. Bir süre sonra kısardı.
LG G4 65 inc alma arefesindeyim. şimdiye kadar yapılmış en parlak mla oled panel mevcut.

shaco27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
984
İsim
eyyüb
Birde birileri şu renk konusuna el atmalı. senin gördüğün kırmızı ile benim gördüğüm kırmızı aynı değil mesela :D

insanlar renkleri farklı görürler. herkesin fotoreseptörü farklı çalışır.

şu an kullandığım monitör ciddi derecede iyi bir monitör fakat arada değişiklik iyidir paneli oled yapmak istiyorum. renkler konusunda takıntılarım var çünkü :D
direk dell al çık ozaman bence :) renk doğruluğu en yüksek olanı kalibrasyona gerek bile yok.

GirayHan

80+ Platinum
direk dell al çık ozaman bence :) renk doğruluğu en yüksek olanı kalibrasyona gerek bile yok.
ben bu monitörü aldığımda böyle seçenekler yoktu son 2 yılda bi atağa geçtiler panel konusunda. önceden olaydı iyiydi :D

shaco27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
984
İsim
eyyüb
ben bu monitörü aldığımda böyle seçenekler yoktu son 2 yılda bi atağa geçtiler panel konusunda. önceden olaydı iyiydi :D
42 inch class lg oled evo c4 alanda çok manyak bir oyun monitor + tv diyelim :) tr de yok kesin faiş olur 42 de büyük yani bence.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,613
İsim
oğuzhan ege

öncelikle hayırlı olsun gelince bi inceleme tarzı yazı yada video yapsan çok güzel olur. :D

shaco27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
984
İsim
eyyüb

shaco27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
984
İsim
eyyüb
hocam bu alınır mı çok kararsız kalıyorum alienware bide dell alienware aw2724dm arasında kalıyorum. https://www.gaming.gen.tr/urun/3569...2k-qhd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/

ekran kartın iyise. 4k alabilirsin az dağa koyarak. monitor güzelde oled çıktığı bir zamanda ips 15 milyar vermek çok bence 2ci el 18-20 arası oledler düşmeye başlar zamanla acele etme.
uygun model oledlerde çıkıcak nakitin varsa dolar veya altın al çıktımı satarak alırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,639
Üyeler
159,950
Son üye
Salirain
Top Bottom