❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Stok geldi arkadaşlar ben aldım 2. Yi bunu da iade edicem
Hocam monitör nasıl bir sıkıntısı var mı şuanda?
Evet arkadaşlar dün konudaki monitör ile 4 saatlik bir cs deneyimim oldu.
Kısaca bir değerlendirmek gerekirse eski monitörüm olan Asus VG27Aqml1a ya göre çok hızlı.
Köşelerden peeklerken, AD AD yaparken, 180 derece geriye dönerken ve fare elinizde olduğu her an kontrolün tamamen kendi elinizde olduğunu düşünüyorsunuz.
250 300 arası bir fps alıyorum.
Ghosting, motion blur zaten yok.
Eski monitörüm de düşük gecikmeli fast ips, fps monitörlerinden sayılırken arada bu kadar farkın olması beni şaşırttı.
Eski monitör dediğiniz VG27AQML1A'mı? VG27AQML1A Samsung'un bu monitöründen LS27BG650EUXUF iyi mi?

Bu monitörü ben de aldım. Renkler filan harika tamam ama otomatik kaynak geçişi yapmıyor. Auto Switch+ özelliği açık olmasına rağmen en son hangi kaynakta kaldıysa sadece onun sinyalini görüyor. Mesela aynı anda laptop, konsol ve masaüstü pc bağlı diyelim. Konsolda kullandınız ve konsolu kapattınız. Bir süre sonra pc yi açtınız sinyal gelmiyor. Manuel olarak her seferinde menüye joystick ten elle kaynak seçip geçiş yapmanız gerekiyor. Samsung çözüm merkezini aradım bunun gayet normal olduğunu söyledi. Yani en ilkel monitörlerde bile bağlı olan hangi cihazı açarsanız otomatik olarak onun sinyalini algılar. Sırf bu yüzden iade ettim.

Dostlar merhaba ürünü dün teslim alıp kurdum yalnız aklıma bir şey takıldı monitörün arkasında ki siyah kısımda hafif kılcal çizikler ve parmak izi gördüm monitör ayağında ki kısımdan bahsetmiyorum onun jelatinleri duruyordu. Aklıma acaba iade ürün olma ihtimali var mı diye takıldı. Onun haricinde kutu açılımı videolarına baktım olması gerektiği gibi her şey kendi poşetinde duruyordu. Güç kaynağı da yanları jelatinliydi. Monitörün kendisi kozmetik olarak onun haricinde sorunsuz ekran jelatinliydi ve en ufak bir çizik ya da parmak izi yoktu. Burda başka monitörün arkasındaki siyah kısım kılcal çizikli gelen kullanıcılar var mı?
Monitörde bi sıkıntı var mı?

Hocam monitör nasıl bir sıkıntısı var mı şuanda?

Eski monitör dediğiniz VG27AQML1A'mı? VG27AQML1A Samsung'un bu monitöründen LS27BG650EUXUF iyi mi?
Vrr flicker var oledlerde olan aslında ilk iade ettiğim üründe yoktu veya ben hissetmedim bir de o çizgiler yine var 5 arkadaşım daha aldı onlarda da var yok diyen göremiyor bence onun dışında çok memnunum önemli detaylar değil üstteki şeyler

kusura bakmayın konuyu hortlatacam ama bu monitörü ya da herhangi bir modeli nb standı ile kullanan var mı? f160 ile kullanıyorum vesa kısmı demir olduğu için inanılmaz ısınıyormuş yeni fark ettim kendi standı demir olmadığı için bu kadar sıcak olmuyordu ama şu an hafiften elimi yakacak kadar. coil whine sesi duymaya başladım sıcaktan :D

hiç ince eleyip sık dokumanıza gerek yok taşında taşı monitör kütür kütür kullanıyorum valla. stok gelirse konuya yazıp sormaya vakit kaybedene kadar alın geçin derim. görev çubuğunu otomatik olarak gizle ayarında kullanıyorum bilginize.

kusura bakmayın konuyu hortlatacam ama bu monitörü ya da herhangi bir modeli nb standı ile kullanan var mı? f160 ile kullanıyorum vesa kısmı demir olduğu için inanılmaz ısınıyormuş yeni fark ettim kendi standı demir olmadığı için bu kadar sıcak olmuyordu ama şu an hafiften elimi yakacak kadar. coil whine sesi duymaya başladım sıcaktan :D
coil whine hiç yaşamadım çok şükür. usb sine bir şey taktıysan monitörün, onu sök.

hocam öyle yapacaktım üşendim direkt çektim çıkıyor ama bayağı zorluyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar mat kaplama çıktı sonunda işlem tamam. çok zorladı ve aşırı riskli bir işlem hiç kimseye bunu önermem hem garanti geçersiz kalıyor hemde paneli bozma riskiniz var bende monitör normal şekilde açıldı, ben başta açılmaz diye düşündüm sürpiz oldu. :) Alıntıyı görüntüle
beforce after yapar mısınız varsa mat kaplamalı hali merak ettim bende aldım bu mönitörü

Ben zaten oledi önceki indirimde almıştım ama şimdi de oğlumun pc ye 24” g4 modelini aldım. 3 gündür kargoya vermediler. Biraz hızlı çalışsalardı keşke.

arkadaşlar hdmi ile bağlantı yaptığımda tam oturmamış gibi duruyor çok denedim ama en fazla bu şekilde oturuyor sizde de böyle mi dp kablo ile denemedim henüz

Ekler

• 1000013450.webp
    1000013450.webp
    1,000.1 KB · Hit: 107
Iyi işte, soğutucu görevi görür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,656
Üyeler
186,653
Son üye
Yasir7766
Geri