sizde bu monitörde ölü piksel mi çıktıMesele almak değil de ölü piksel falan sorunlar çıkması sonrasın da uğraması insanı sinir ediyor.
link varmı?2 3 K farkla 360hzsini alın geçin bence bunun yerine
Brn 2023 ten beri 12bit kullanıyorum zaten. LG G32 Yıl sonra 12Bit OLED paneleri göreceksiniz alt yapısı hazırlandı CES 2027 tanıtılır diye düşünüyorum
HDMI 2.2 96Gbps & Displayport 2.1 UHBR20 80Gbps
10Bitin 1gram önemi yok diyenlerin sonunu 2 yıl sonra göreceğiz
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam G3 te rekabetçi oyunlar oynuyor musunuz? Monitör ile tv arasında illaki gecikme olur diyor tüm kaynaklar. Deneyiminiz nasıl?Brn 2023 ten beri 12bit kullanıyorum zaten. LG G3
Oynuyorum ama yarış oyunu. Saniyenin binde biri bile önemli. (TM2 Stadium) Son çıkan Xbox kol ile oynuyorum. Gecikme hissetmiyorum ben. Laptop ekranındaki hissiyat ile bir fark görmüyorum laptop ekranı 240Hz 10bit IPS. Ama görsel olarak karşılaştırılamaz bile. 4K 12bit 120Hz YCbCr 4:4:4Hocam G3 te rekabetçi oyunlar oynuyor musunuz? Monitör ile tv arasında illaki gecikme olur diyor tüm kaynaklar. Deneyiminiz nasıl?
G3 te MLA var renkler çok canlıydı ama durumum philips oled809 a yetti benimde. Ancak 1ms va monitörümde daha az gecikme hissediyorum. Tv de rekabetçi oyunda odaklanmak daha zor.Oynuyorum ama yarış oyunu. Saniyenin binde biri bile önemli. (TM2 Stadium) Son çıkan Xbox kol ile oynuyorum. Gecikme hissetmiyorum ben. Laptop ekranındaki hissiyat ile bir fark görmüyorum laptop ekranı 240Hz 10bit IPS. Ama görsel olarak karşılaştırılamaz bile. 4K 12bit 120Hz YCbCr 4:4:4
hiç bir sorun çıkmadı bende 16.700 e öğrenci indiriminden aldım kesinlikle bu fiyata alınır ama diğer türlü almazdım bi monitöre bu kadar para vermek doğru gelmiyor.Mesele almak değil de ölü piksel falan sorunlar çıkması sonrasın da uğraması insanı sinir ediyor.
ne kadara aldın hangi zaman aldın.En yeni samsung oled g8 4ksizinkinin paneli eski nesil.
ne kadara aldın hangi zaman aldın.