yorum gümletti şöyle pc den gram anlamayacksınOynadığım oyunlar da ara sıra lol atıyorum onda sınırsız yapıyorum fps yi 165hz monitör de oynanmıyor karakteri geri atıyor paso başka oyunda da öyle kare hızını monitör kaldırmıyor demek ki
yorum gümletti şöyle pc den gram anlamayacksınOynadığım oyunlar da ara sıra lol atıyorum onda sınırsız yapıyorum fps yi 165hz monitör de oynanmıyor karakteri geri atıyor paso başka oyunda da öyle kare hızını monitör kaldırmıyor demek ki
Oyunu 200fps'e sınırla. Ayarlardan da hareket tahmini açık ise kapat. Monitörüb parlaklıği yetiyor IPS ile tam bir olmuyor oleddeki parlaklık birebir kıyaslayamicam. Hareketli görüntü netliği de olede göre %50 daha yüksek diyebilirim yani 360hz bir oled 540hz IPS akıcılığı sunuyor. En sağdaki 360hz bir ips bir solu ise 360hz oled. Fark ettiysen 240hz oled bile 360hz IPS'yen daha iyi bir performans sunmuş.Oynadığım oyunlar da ara sıra lol atıyorum onda sınırsız yapıyorum fps yi 165hz monitör de oynanmıyor karakteri geri atıyor paso başka oyunda da öyle kare hızını monitör kaldırmıyor demek ki
yüksek fps olayını hz ile çok kıyaslamamak lazım çünkü fazla fps olduğunda ekrana gelen görüntü hareket kabiliyeti ve akıclıktan dolayı imput lag değeri düşüyor ve yüksek fps sayesinde oyunlar çok daha akıcı oluyor.Şimdi bu monitör 240hz benim oynadığım oyun da 130tps alıyorum. 165hz monitör var. Mesela 500fps alsam monitör Hz 240 ise 240 da sınırlı mı kalır yoksa 500fps alırmıyım? Umarım anlatabilmişimdir.
Kaç gram?yorum gümletti şöyle pc den gram anlamayacksın
Hocam 200 de olsa yine aynı oluyor. 144 de çektiğim zaman düzeliyor.Oyunu 200fps'e sınırla. Ayarlardan da hareket tahmini açık ise kapat. Monitörüb parlaklıği yetiyor IPS ile tam bir olmuyor oleddeki parlaklık birebir kıyaslayamicam. Hareketli görüntü netliği de olede göre %50 daha yüksek diyebilirim yani 360hz bir oled 540hz IPS akıcılığı sunuyor. En sağdaki 360hz bir ips bir solu ise 360hz oled. Fark ettiysen 240hz oled bile 360hz IPS'yen daha iyi bir performans sunmuş.
Nvidia kontrol panelinden düşey senkronizasyonu açın o zaman hocamKaç gram?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 200 de olsa yine aynı oluyor. 144 de çektiğim zaman düzeliyor.
Marka model tavsiyeniz var mı f/p olarak?360 Hz modelini kullanıyorum 4 aydır kullanıyorum, OLED panel bu işin zirvesi masamda 2 ayrı monitör var solda g6 oled var sağda ıps panel 27 inc ikisi arasında ki fark muazzam seviyede diyebilirim.
ne yapın edin OLED panel'e geçin arkadaşlar diyeceklerim bu kadar
Teşekkür ederim hocam bakarım.Nvidia kontrol panelinden düşey senkronizasyonu açın o zaman hocam
FP olarak şu an Samsung OLED G6 serisi var başka yok samsung'un aynı panelini kullanan diğer markalar 35-40k bandında satıyorlar modellerini misal Msi 271QRXMarka model tavsiyeniz var mı f/p olarak?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim hocam bakarım.
Hocam bahsettiğiniz monitör bumu?FP olarak şu an Samsung OLED G6 serisi var başka yok samsung'un aynı panelini kullanan diğer markalar 35-40k bandında satıyorlar modellerini misal Msi 271QRX