🔥İndirim Samsung Odyssey G9 49" 2K OLED 25.916 TL

bu monitörü ben bir yıldan fazla kullandım çok güzel monitör rdr falan oynamak çok keyifli. tek eksisi büyük masa lazım. bu fiyata bedava. gidin mağazada görün zaten teşhirmiş sorunu kusuru yoksa direk alın. iki yıl önce amazondan kasım indirimlerinde 30k ya almıştım enflasyonu da hesap edersek çok iyi fiyat. Geçen sene ikinci ele 30bine koymuştum satışa sonra samsung odyssey arc 55 inch ile takaslamıştım. ikinci elde çok uyguna LG 45 inch oled denk gelmese ömürlük monitörüm bu olurdu.

Geçen sene 20 bin TL'ye yine aynı şekilde tüm mağazaları teşhir olan bir Samsung OLED monitör satıldı ama telefonla arayarak getirtirenlere sıfır gönderildi.
O zaman bende takip etmiştim, stoklarda tek tük kapalı kutu vardı, bu sefer hepsi teşhir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
7 ay önce sıfırını amazondan 33k ya almıştım. Kesinlikle tavsiye ediyorum acayip güzel ve de kullanışlı. Daha önce böyle ekran kullanmayıp kötüleyen arkadaşlarda gidip az ötede oynasınlar.

bu monitörü ben bir yıldan fazla kullandım çok güzel monitör rdr falan oynamak çok keyifli. tek eksisi büyük masa lazım. bu fiyata bedava. gidin mağazada görün zaten teşhirmiş sorunu kusuru yoksa direk alın. iki yıl önce amazondan kasım indirimlerinde 30k ya almıştım enflasyonu da hesap edersek çok iyi fiyat. Geçen sene ikinci ele 30bine koymuştum satışa sonra samsung odyssey arc 55 inch ile takaslamıştım. ikinci elde çok uyguna LG 45 inch oled denk gelmese ömürlük monitörüm bu olurdu.
hocam arktan memnun musunuz

Televizyon alın daha iyi. 49 inch monitor mu olur . Birde 2k. Pikselleri sayarsınız artık yakından baktığınız zaman
2X 2K gibi bir şey bu. Çözünürlüğüne bak. 49 inç kavisli monitör hikayeli ve sürüş oyunlarında ve dizi filmlerde büyük keyif verir.

Aktif olarak durmadan çalışan yanık bir OLED gelebilir veya ömrü azalmış o yüzden teşhir OLED alınmasını önermem

Teşhir ürünlerinde iade oluyor mu? Mağazadan adresime kargolatmayı düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,031
Üyeler
183,048
Son üye
eeeee78
Geri