🔥İndirim Samsung Odyssey G9 49" 2K OLED 25.916 TL

Televizyon alın daha iyi. 49 inch monitor mu olur . Birde 2k. Pikselleri sayarsınız artık yakından baktığınız zaman
ben de konuda ne eksik diyordum gene de uzun sürdü bu piksel muhabbetinin açılması.
piksel konusuna gelirsek 42 inç 4k bir televizyon alırsan aynı piksel yoğunluğuna sahip olursun. ama artık bu kadar küçüğünü pek üretmiyorlar

Arkadaşlar şu monitöre 2K diyip durmayın
Ekranın çözünürlüğü 5120 x 1440 yani 4K ekranın %90 ına falan denk geliyor, pikselleri saymazsınız 10 numara 5 yıldız Dual QHD Ultrawide monitör. Tek sıkıntısı OLED lerin uzun zaman kullanımda yıpranması ve bu ürünlerin teşhir ürünü olması.

Teşhir ürünlerinde iade oluyor mu? Mağazadan adresime kargolatmayı düşünüyorum
Mağazadan alınan teşhir ürünlerde iade hakkın yok o yüzden gidip inceleyip alman lazım. Telefonla sipariş verdin, evine geldi baktın ekranda oled yanığı var onu bile iade edemiyorsun faturada direkt yazıyor zaten.

Mağazadan alınan teşhir ürünlerde iade hakkın yok o yüzden gidip inceleyip alman lazım. Telefonla sipariş verdin, evine geldi baktın ekranda oled yanığı var onu bile iade edemiyorsun faturada direkt yazıyor zaten.
Şuan ödeme yapıldı ama ürn başka ilde zaten o ilden geçececğim 2 gün sonra kontrol edip alacağım. Ürünün jelatini üzerindeymiş. Gidince nasıl bir kontrol yapayım?

Şuan ödeme yapıldı ama ürn başka ilde zaten o ilden geçececğim 2 gün sonra kontrol edip alacağım. Ürünün jelatini üzerindeymiş. Gidince nasıl bir kontrol yapayım?
Keşke almasaydın oled Mönitör çok çalışmaya ve teşhire uygun bir değil dostum ya

Keşke almasaydın oled Mönitör çok çalışmaya ve teşhire uygun bir değil dostum ya
Aldım ama gidip bakacağım tamam dersem faturası kesilecek iptalde edebiliyorum çünkü ödemeyi farklı ilden ürünü farklı ilden alcağım. İptal şansımız varda ama arıza bile yapsa 2 yıl garantili değil mi sonuçta bilemedim

hocam arktan memnun musunuz
Evet çok memnunum ama daha çok tv gibi kullanmak için aldım onu. konsol ve maç film izlemek için kullanıyorum genellikle. 2. bilgisayarımı açma ihtiyacı hissettiğimde monitör olarak da kullandığım oluyor. Monitör performansı da gayet iyi.

Arkadaslar ben bu monitoru aldim ama renk ayarlarini tam yapamadim sanirsam var mi bilgisi olan nasil kullanmaliyiz

Simülasyon yarış oyunları için almak istiyorum ama bulunduğum şehirde yok, farklı şehirden istesem getirirler mi acaba

Son düzenleme:
Geri