Neler Yeni

32539 TL Samsung Odyssey G9 49" 0.03 ms OLED 240 Hz Oyuncu Monitörü

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Murad sedat
Hangi senaryolarda kullanılıyor? Yani iş için falan da kullanılıyor mu? Office programları Adobe vb... Oled yanığı bakımından anlamak için soruyorum. Monitörün herhangi bir yerinde pembeleşme oldu mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğim gibi, uzun bir süre sabit olan her görüntü yanık yapabilir. Buna tv kanalı logoları gibi şeyler de dahil. Çeşitli teknolojiler var koruma için ancak ben ömürleri konusunda henüz ikna olmuş değilim. Ben 1 adet ölü subpixel için iade yapan adamım. En ufak pembeleşmede benim nazarımda çöptür o monitör.
en ufak bir sorun yaşamadım cümlesinden ne anlıyorsan odur hocam.

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Dax Saz
en ufak bir sorun yaşamadım cümlesinden ne anlıyorsan odur hocam.
Soru bir tek o değildi yalnız. Kullanıldığı senaryo da sorunun oluşması açısından önemlidir. Madem yanıt vermeye zahmet etmişsin, tam yanıtla da belki birinin işine yarar. Hani forum ya, o bakımdan...

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Bahadır
1 yıldır kullanıyorum :) inşallah seneye 57" e geçerim :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Murad sedat
Soru bir tek o değildi yalnız. Kullanıldığı senaryo da sorunun oluşması açısından önemlidir. Madem yanıt vermeye zahmet etmişsin, tam yanıtla da belki birinin işine

Soru bir tek o değildi yalnız. Kullanıldığı senaryo da sorunun oluşması açısından önemlidir. Madem yanıt vermeye zahmet etmişsin, tam yanıtla da belki birinin işine yarar. Hani forum ya, o bakımdan...
Saçma bir soruydu Cevap vermeye gerek duymadığım için cevap vermedim zira ofis programlarının yada kullanım senaryolarının oled yanığıyla ne alakası var. Ofis programlarından daha çok orada sabit duran görev çubuğu var duvar kağıdı var uygulamaların ikonları var vs vs sorun yaratacaksa ofisten önce onlar yaratır. Sorun yaşamadım diyorum neyi zorluyosun anlamadım. Sorun mu olmalıydı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,356
Üyeler
162,959
Son üye
winchestery
Top Bottom