Neler Yeni

32539 TL Samsung Odyssey G9 49" 0.03 ms OLED 240 Hz Oyuncu Monitörü

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Murad sedat
Uygunsuz Dil

9. Dakikaya bak hele ne diyor. Bence kendine daha fazla güldürme. Cehaletin komik olduğu yerler var da burası değil o. Daha sana bunun gibi bir sürü inceleme atarım da anlayacak gibi de durmuyorsun. Özellikle kullanım alanlarına göre puan veriyorlar monitörlere. Hatta özellikle ve özellikle OLED monitorler için kullanım senaryoları önem kazanıyor. Bunu da üstüne basa basa vurguluyorlar. Bari ne aldığın hakkında fikrin olsun. "Aaa bu güzele benziyor, pahalı da bir şey. Alayım ben bunu." kafasıyla alıyorsan al kimseyi ilgilendirmez tabi bu da bari fikrin varmış gibi yorum yapma da gülünç duruma düşme. Güle güle kullan. Cehalet mutluluktur zira.
ahahahah kör cahile bak beynine oksijen gitmiyor yemin ediyorum. Allah anana babana sabır versin.

Kullanım seneryona göre tabii ki monitör seçersin ama kullanım senaryona göre neden oled yanığı olsun.

Konu monitör seçmek değil oled yanığı. Salla yersen

Ne mal adamsın. Tipe bak nicke bak gözlüklere bak bu tiple bana ders vermeye çalışıyor.

Sıçtın sıvamaya çalışıyorsun

Toparlayamadın konu değiştir. Bizim başlangıç konumuz neydi mal. Oled yanığıydı.

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Arif Çelebi
50 bin tl lik lg oled tv de garanti bitiminden 3-4 ay sonra tv sinde piksel yanığı oluşan bir dostunuz olarak oled panel büyük risk olduğunu hatırlatmak isterim ben evime sokmam ama tercih sizin oled paneller 5 sene kullanma ömrü veriyorlar

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Dax Saz
ahahahah kör cahile bak beynine oksijen gitmiyor yemin ediyorum. Allah anana babana sabır versin.

Kullanım seneryona göre tabii ki monitör seçersin ama kullanım senaryona göre neden oled yanığı olsun.

Konu monitör seçmek değil oled yanığı. Salla yersen

Ne mal adamsın. Tipe bak nicke bak gözlüklere bak bu tiple bana ders vermeye çalışıyor.

Sıçtın sıvamaya çalışıyorsun

Toparlayamadın konu değiştir. Bizim başlangıç konumuz neydi mal. Oled yanığıydı.
Diyecek bir şeyin olmayınca küfür ediyorsun. Bu da kimin cahil olduğu konusunda gayet güzel fikir veriyor. Kaynak ortada. Videoyu izle de bir şeyler öğrenirsin belki. Oled yanığı riski kullanım senaryona göre değişir. Aksini kanıtlayan bir kaynağın varsa beklerim. Ben kaynak verdim. İstersen daha da kaynak veririm. Burada da bir kullanım senaryosunun yol açacağı burn in testi anlatılıyor:

Ben savımı savunacak kaynakları sundum. Senden gelen ise yalnızca hakaret ve küfür. Konuyu görünüşe laf etmeye çekerek dağıtan da sensin. Hiç değilse ben kendi resmimi koyabiliyorum. Şu söylediklerini bir de karşıma geçip söyleyebilsen keşke klavye delikanlısı. Bence daha fazla komik duruma düşme ve gönderini sil. Suç işliyorsun. Aksi taktirde tck 125/2'den tebligatı alacaksın eline. Uyarmadı deme. Zira bu benim işim.

Mesaj otomatik birleştirildi:

50 bin tl lik lg oled tv de garanti bitiminden 3-4 ay sonra tv sinde piksel yanığı oluşan bir dostunuz olarak oled panel büyük risk olduğunu hatırlatmak isterim ben evime sokmam ama tercih sizin oled paneller 5 sene kullanma ömrü veriyorlar
Bir deneyeyim diye aldım bakalım. Umarım yeni modeller daha dayanıklıdır.

Son düzenleme:

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
Arkadaşlar g8 ile g9 arasinda kaldım. Suanki monitörüm 27" 2k IPS. Her ikisinde de inanılmaz sıçrama yasiyacagimi biliyorum fakat hangi monitörü seçeceğim konusunda karar veremiyorum. G8 neo ve g9 arasinda Hz ve boyut dışında herhangi bir fark varmı panel konusunda. Yoğunlukla pubg ve LoL oynamak icin ve Netflix dizi film izlemek için kullanılacak.

Top Bottom