muradsedat
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 16
- İsim
- Murad sedat
Uygunsuz Dil
ahahahah kör cahile bak beynine oksijen gitmiyor yemin ediyorum. Allah anana babana sabır versin.
9. Dakikaya bak hele ne diyor. Bence kendine daha fazla güldürme. Cehaletin komik olduğu yerler var da burası değil o. Daha sana bunun gibi bir sürü inceleme atarım da anlayacak gibi de durmuyorsun. Özellikle kullanım alanlarına göre puan veriyorlar monitörlere. Hatta özellikle ve özellikle OLED monitorler için kullanım senaryoları önem kazanıyor. Bunu da üstüne basa basa vurguluyorlar. Bari ne aldığın hakkında fikrin olsun. "Aaa bu güzele benziyor, pahalı da bir şey. Alayım ben bunu." kafasıyla alıyorsan al kimseyi ilgilendirmez tabi bu da bari fikrin varmış gibi yorum yapma da gülünç duruma düşme. Güle güle kullan. Cehalet mutluluktur zira.
Kullanım seneryona göre tabii ki monitör seçersin ama kullanım senaryona göre neden oled yanığı olsun.
Konu monitör seçmek değil oled yanığı. Salla yersen
Ne mal adamsın. Tipe bak nicke bak gözlüklere bak bu tiple bana ders vermeye çalışıyor.
Sıçtın sıvamaya çalışıyorsun
Toparlayamadın konu değiştir. Bizim başlangıç konumuz neydi mal. Oled yanığıydı.